fbpx

Залежність Німеччини від російського газу була сформована навмисно канцлерами Шредер та Меркель. Потрібне розслідування”: заява депутату Бундестагу

Залежність Німеччини від російського газу було сформовано навмисне. Про це заявив депутат Бундестагу від ХДС/ХСС Родеріх Кізеветтер у коментарі Guildhall.

Цитуємо:

«Ця залежність була навмисно сформована канцлерами Шредер та Меркель протягом останніх 16 – 20 років. Ми повинні розслідувати причини, чому ми відмовили багатьом іншим постачальникам, зокрема, з Норвегії, Нідерландів, Алжиру та інших країн.

Чому ми не будували LNG-термінали замість закупівлі російського газу? Необхідно розслідувати, чому навмисно створювалася ця енергетична залежність».

Також депутат додає:

«І це моє завдання як політика пояснити німцям, що великі рахунки в їх платіжках, це не результат вiйни, а результат навмисних дій російських політиків, залучених у енергетичний сектор і націлених на знищення енергетичної незалежності Німеччини».

Нагадаємо також, що в Міністерстві економіки та захисту клімату Німеччини заявили, що для досягнення енергетичної незалежності Німеччини від постачання газу з Росії необхідні загальнонаціональні зусилля. У міністерстві заявляють, що подібні зусилля повинні бути, як на рівні федерального уряду так і на рівні місцевої влади і приватних компаній та домогосподарств.

Також, за словами відомства 2024 року рівень споживання російського газу Німеччиною можна скоротити до 10%.

28,06,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page