fbpx

Залишила свекрусі на 4 дні дитину. Більше я такої помилки не повторю! Тепер щодня я – аніматор, а дитина перегодована

Перед тим, як залишити півторарічного сина на 4 дні свекрусі, я написала інструкцію по утриманню немовлят в домашніх умовах аж на 4 аркушах формату А4.

За матеріалами – Пошепки.

Щоб ви розуміли, там були розділи по годівлі, прогулянці, іграх, одязі, гігієні і, ясна річ, зі сну.

Там було зазначено, як варити кашу, компот, окремим пунктом було прописано, що йому точно не можна їсти, навіть якщо «він просив», «а що такого», «від банана ще ніхто не вмирав» і т.д.

Я написала, які слова він знає, що можна просити показати на картинках, яких звірів він вміє зображати. «Ось ненормальна» — скажете ви, начебто, так, але ніколи не знаєш, що придумає твоя свекруха.

Адже, коли Господь створював її бабусині почуття, він змішав «гіпертривожність і байдужість з нотками божeвілля і «звичайно ж привозь, ми будемо тільки раді».

Останнє нас і підкупило. Ось ми привезли дитину і вручили до неї інструкцію. А далі справа, мабуть, була так: інструкцію відкрили і …. закрили: — А ну, дід, тягни сюди болт, зараз ми його і заб’ємо на цю писанину. Що ми своїх чотирьох дітей абияк виростили, цього не виростимо абияк?!

Решту часу онук жахався по квартирі як неприкаяний, під крики бабусі «про Боже! Він впаде! Не ходи туди! Ай, зараз вдаришся! Ой, небезпечно! Ох, впадеш! Закрийте балконні двері, не йди туди! Прибери це!». Годували його обідом на сніданок, обід і вечерю, а ще як чайку: всім, що їли самі.

А їдять бо вони в режимі нон-стоп. Але найголовніше, його не вкладають спати. Нехай поїсть краще, яке спати, коли стільки їжі?!

Читайте також: У черзі познайомилась з красивою 70-річною жінкою. Вона не має дітей – просто тому, що ніколи їх не хотіла. Я запитала її, чи не шкодує вона. Її відповідь вразила

Їжа сама себе не з’їсть! Коротше, режим зрушився на 2 години і це з довготривалим укладанням з елементами анімаційної шоу-програми. Тепер 3 години на день: я веду дитячі свята. Якщо комусь треба — звертайтеся.

А ви часто залишаєте дітей свекрусі? Вона враховує ваші побажання чи все робить по-своєму?

You cannot copy content of this page