fbpx

Запечена куряча гpудка з броколі: рецепт запашної страви

Запечене куряче філе з броколі може стати чудовою альтернативою, якщо всі звичні страви з м’яса набридли одноманітністю. Найкраще страва смакуватиме з рисом, пише 24канал

Кожна господиня до традиційного рецепта додає свої улюблені компоненти, відтак у мережі є чимало прикладів, як замаринувати куряче філе перед приготуванням. Ми вирішили поділитись одним із них.

Інгредієнти:

1 куряче філе;

300 г броколі;

150 мл йогурту;

1 ст. л. соєвого соусу;

1 ст. л. лимонного соку;

2 ст. л. олії;

спеції, імбир, перець чилі.

Розпочніть приготування страви з маринаду. Для цього в посудині змішайте олію, потерту скибочку імбирe, подрібнений перець чилі (третину від невеликого стручка), соєвий соус та лимонний сік. До рідини додайте дрібку солі та перцю. Все ретельно перемішайте.

Читайте також: ТРІШКИ ГУМОРУ: АНЕКДОТ ПРО ЗНАЧЕННЯ ОБРУЧКИ НА РУЦІ У СЕКРЕТАРКИ

Помите та порізане кубиками куряче філе замочіть в маринаді на 15 хвилин. Після цього м’ясо викладіть на фольгу. залийте його маринадом, поверх якого шматками викладіть броколі.

Випікайте все упродовж 20 хвилин при 180 градусах. За 5 хвилин до готовності розкрийте фольгу, щоб шматочки курячого філе стали рум’яними. Варто зазначити, що чимало блогерів рекомендують не нарізати куряче філе, а запікати грудкою. В будь-якому разі страва неодмінно посмакує навіть вибагливим гурманам.

You cannot copy content of this page