fbpx

“Зараз саме тут моє місце”: Олександр Положинський про те, чому не рветься в бій

Як відомо, Олександр Положинський, екс-лідер гурту “Тартак”наразі захищає нашу країну в лавах ЗСУ. Він служить стрільцем 47-го окремого батальйону, і час від часу розповідає у соцмережах про своє життя на передовій.

Нещодавно на своїй сторінці в  Instagram, він поділився з підписниками тим, як проходять його будні на фронті: “Наші навчання тривають. Багато хлопців потрохи нарікають, бо давно рвуться в бій. Не брехатиму – я не рвусь. В мене все, як у пісні: “Ти знаєш, що я починати цей бій не хотів. Та як треба – то мушу”. Буде відповідний наказ – піду в бій. А поки, згідно наказу, намагаюся стати кращим, щоби спокійніше та впевненіше почуватися в бою”.

Олександр Положинський також зазначив, що до лав ЗСУ вступив не для того, щоб загинyти:

“Розділяю ваші переживання за мене – я за себе теж переживаю і до лав ЗСУ вступив не для того, щоби загинyти. Я тут, бо відчув, що зараз мушу тут бути. Що зараз саме тут моє місце. І вже багато разів чув від колег: “Добре, що ти з нами!”. І для мене це честь! А берегти себе я зможу рівно настільки, наскільки кожен, хто поруч зі мною, зможе берегти себе. Що з цього вийде – вирішить доля і покаже час.

Особисто я планую жити довго, щасливо спостерігаючи, як світ змінюється на краще після нашої спільної перемоги добра над злом. Але цю перемогу ще треба здобути – і вона геть не буде швидкою та легкою”.

Також співак розповів, як саме ми зможемо здобути перемогу над ворогом:

“Тільки спільно – єдиним фронтом – зможемо перемогти. Наша сила – в єдності! А ще у витривалості, витримці та вірі в свої сили”.

11,08,2022

Головне фото – Instagram співака.

You cannot copy content of this page