fbpx

Зарплата від 50 тис. грн: топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій липня

Літо перестало бути періодом відпочинку і релаксу – бізнеси вимагають нових професіоналів, знайти і залучити яких сьогодні дуже непросто. Радує, що високі зарплати роботодавці готові пропонувати в багатьох професійних сферах і напрямках. Аналітики сайту rabota.ua визначили топ-5 високооплачуваних вакансій липня, актуальних на даний момент і доступних для працевлаштування, пише The Point.

Директор з розробки програмного забезпечення

ІТ-компанія з офісом у Києві шукає директора з розробки програмного забезпечення на зарплату 210 тис. грн. Це має бути досвідчений менеджер, фахівець, який розбирається як в людях, так і технологіях. Офіс компанії розташований поруч з метро Шулявська. Там обіцяють безкоштовну каву, масаж, заняття з йоги, можливість пограти теніс чи поплавати в басейні. При необхідності можна переночувати у готелі в 100 метрах від офісу. Компанія обіцяє компенсувати витрати на професійні тренінги, курси, семінари та забезпечити медстраховку. За рекомендацію потрібного кандидата готова заплатити $1,5 тис.

Директор по маркетингу

Директору з маркетингу обіцяють платити 95 тис. грн щомісяця. Міжнародна онлайн-школа англійської мови шукає професіоналів для реалізації найсміливіших і креативних ідей. Кандидат на посаду має мати більше 3-х років профільного досвіду роботи, знати англійську на високому рівні. Основні обов’язки – зростання трафіку на сайті та кількості клієнтів, реалізація PR-стратегії по Україні та країнам СНД.

Менеджер по роботі з клієнтами

Співробітника шукають на зарплату 85 тис. грн. Одним із головних завдань топ-менеджера буде збільшення кількості університетів з акредитацією АССА (Асоціація дипломованих сертифікованих бухгалтерів). Майбутній менеджер по роботі з клієнтами має вільно володіти українською, російською та англійською мовами. Мати відмінний досвід у сфері В2В. Крім того, любити подорожувати.

Читайте також: Iдіот. Таку роботу втратив: мав зарплату 1000$, а звільнили за крадіжку ручок

Директор з розвитку фармацевтичного виробництва

Компанія директору з розвитку фармацевтичного виробництва обіцяє платити 81 тис. грн. Основні вимоги – вища профільна освіта, досвід роботи не менше 3-х років, бажано директором виробництва лікарських препаратів. Крім того, необхідно знати вимоги законодавства в галузі фармацевтичного виробництва, ліцензійних умов, системи документації, технологій, методів планування і управління виробництвом. Компанія обіцяє офіційне працевлаштування, ставку плюс річний бонус, професійний розвиток та навчання.

Провідний технолог

Провідний технолог департаменту з підготовки виробництва в компанії Roshen може отримувати 50 тис. грн. Компанія шукає кандидатів з досвідом роботи не менше 3-х років на позиції головного технолога великого молочного підприємства. Крім цього, важливі знання технології виробництва сухих молочних продуктів, масла, вміння обробляти статистичні дані і управляти на їх основі технологією виробництва. Роботодавець обіцяє конкурентну заробітну плату, офіційне працевлаштування, медичну страховку, компенсацію обідів, програми навчання і корпоративний трансфер.

You cannot copy content of this page