fbpx

Заступниця міністра отримує удвічі більшу зарплату, ніж президент

Не встигла 25-річна Ганна Сергєєва насолодитися посадою заступниці міністра соціальної політики, як журналісти почали ставити багато незручних запитань.

Через це Ганна закрила свої профілі від перегляду, хоч ще донедавна головною перевагою в здобутті посади вважалося її інфлюенсерство та блогерство.

Поки злі язики пов’язують її призначення з постаттю Шмигаля, як пише Таблоїд, журналістів зацікавило скільки ж коштуватиме країна такий цінний кадр.

Як виявилося, заступниця міністра соцполітики з питань європейської інтеграції отримуватиме зарплатню більшу, ніж в президента країни.

Згідно відповіді Мінсоцполітики на запит Української правди, посадовий оклад чиновниці становитиме 68 643 гривні на місяць. Зарплатня ж голови держави станом на січень дорівнювала 28 тисячам гривень.

У ній також уточнюється, що “надбавки та інші виплати заступнику міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Сергєєвій А.О. не встановлені”.

За даними видання «Апостроф», Сергєєва має вищу освіту за спеціальністю “Журналістика” та неповну вищу за спеціальністю “Право” Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

На держслубі посадовиця працює вже рік, але на громадських засадах. До цього вона працювала директором київської фірми “Сервіс Ревізор”, яка займалася в тому числі консультуванням з питань комерційної діяльності, надання послуг перукарнями та салонами краси, діяльність з охорони здоров’я, пише Обозрєватєль.

Фото: Таблоїд.

07/11/2022

You cannot copy content of this page