fbpx

Здавали позиції наших захисників та коригували вогонь по містам: Стало відомо скільки отримали від Української Феміди ті, хто працював на ворога

Нещодавно у Службі безпеки України повідомили, скільки років отримали ті, хто наважився на співпрацю з ворогом у воєнний час.

Так, 10 та 12 років отримали коригувальники рaкетних jбстрілів українських міст. Мова йде про “прильоти” по Черкасах та Лисичанську.

Відповідну заяву оприлюднила пресслужба СБУ.

Згідно повідомлення, одним з тих, хто направляв ворога виявився співробітник органів виконавчої влади.

Цитуємо:

“Контррозвідники встановили, що від початку широкомасштабного вторгнення рф чоловік збирав і передавав російським спецслужбам координати розташування блокпостів, підрозділів ЗСУ та силових структур, а також адміністративних будівель органів державної влади та судових установ”.

Окрім того 27-річна мешканка Лисичанська під час оборони Лисичанська і Сєвєродонецька передавала окупантам відомості про розташування та переміщення підрозділів Сил оборони України, кількість техніки наших Захисників.

Цитуємо заяву СБУ:

“Вона корегувала вогонь російської aртилерії по Лисичанську, зокрема, по району в якому проживала. Вона надсилала куратору фотознімки пошкоджених будівель і фрагментів ворожих касетних бoєприпасів з місць влучань. Крім того, детально описувала точність влучання та масштаби руйнувань. У квітні контррозвідники СБУ знешкодили корегувальницю, а також встановили та затримали інших членів агентурної мережі”.

16,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел – колаж.

You cannot copy content of this page