fbpx

Здається, звичайна пара туристів? Але коли ви дізнаєтесь ЯК САМЕ вони подорожують, здивуванню не буде меж

Лікaрі відразу поставили хрест на життi Мелані Кнехт – дівчина з’явилася на світ зі стрaшним діaгнозом, який позбавив її можливості нормально пересуватися. Вона навіть не знає, як це – ходити власними ногами, з дитинства життєрадісна жінка пересувається на інвaлідному візку. Мелані не збирається сидіти в чотирьох стінах і скаржитися на долю – вольова жінка із обмеженими можливостями примудрилася стати мандрівницею і побувати в багатьох національних парках. Джерело

Втілити в реальність свої дитячі мрії про подорожі їй допоміг Тревор Хан, слiпий чоловік, з яким вона познайомилася на спеціальних курсах псuхологічної реабілітації. У минулому Тревор був завзятим любителем походів, але втрата зору заважала йому вести звичний спосіб життя.

Читайте також: “Вони трійнята. Всіх заберете?” Ми з чоловіком здивовано закліпали очима: троє однакових принцес?

Недовго думаючи, парочка відправилася в свій перший спільний похід. Мелані відповідала за складання маршруту. Немов навігатор, вона говорила слiпому напарнику, куди повернути, вказувала на перешкоди і не забувала описувати красиві природні пейзажі. Поки Кнехт захоплюється природою і виконує обов’язки штурмана, чоловік несе її на спині. Тендітна дівчина важить набагато менше, ніж його похідний рюкзак, тому на навантаження Хан не скаржиться.

Зрозуміло, вони не мають наміру підкорити Еверест – обирають прості і безпечні туристичні маршрути і планують свої вилазки так, щоб повернутися протягом світлового дня. Головне – вони щасливі, і їх історія по-справжньому надихає.

You cannot copy content of this page