fbpx

Згадали лише після того, як побачили себе у мережі: історія про неоплачений рахунок у ресторані отримала продовження(відео)

Молоді люди, які святкували 8 березня в луцькому ресторані «Ліон» та пішли, не оплативши рахунок на 1150 гривень, повернули закладу кошти.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила директор ресторану Наталя Королюк.

З її слів, у той вечір за столиком відпочивала компанія з 4-6 людей, які згодом пішли, не заплативши. Вже наступного дня після публікації в ЗМІ вони повернулись та віддали гроші. Кажуть, що банально «забули» про рахунок, а «згадали», вочевидь, лише за 10 днів, після того як з’явилась публікація в ЗМІ.

«Дуже сильно і щиро вибачались, казали що їм соромно. Пояснили тим, що були напідпитку в той вечір, тому забули заплатити», – пояснили в закладі.

Читайте також: «Мужика треба міняти, крім живота», – луцька поетеса висловила свої думки про програму “Поверніть мені красу” (фото)

Нагадаємо, у луцькому барі “Хмельницький” двоє чоловіків пообідали та втекли не заплативши.

Подібний інцидент трапився днями і у барі “П’ятниця”. Молода пара зробила замовлення на велику суму й розрахувалася за нього сувенірними грошима. Хлопець потом навіть погрожував працівникам закладу.

You cannot copy content of this page