fbpx

Досі судиться з екс-чоловіком: колишня дружина нардепа Антона Геращенка розповіла, що той кілька років не бачився з сином

Вікторія, у Харківські міській раді ви очолюєте Управління з інновації та іміджу і саме вам належить ідея проведення цього закладу. Які у вас у самої стосунки з українською модою? Адже українські чиновники декларують любов до української моди, а носять Chanel та інші бренди, пише 1+1.

– Чиновником я працюю буквально кілька років, тому не знаю, як наші чиновники. Але бізнесмени носять різні речі, я прийшла з бізнесу.

Ви – колишня дружина народного депутата Антона Геращенка. Розлучення було важким, я так розумію, бо суди ідуть досі. Ділили ви з Антоном Геращенком майно. І з ким залишилася дитина?

– По-перше, колишній чоловік, а не колишня дружина. Я себе трохи по-іншому позиціоную. Звісно, дитина залишилася зі мною, і він з ним три роки не спілкується, хоча всім розповідає про те, що дуже цього хоче. Якщо людина чогось дуже хоче, вона це робить. Якщо людина не хоче, не може, або боїться – то це її проблеми, не наші.

Скільки ви часу вже розлучені? І що саме ділили?

– Ми розійшлися у 2009, чи 2010 році, це було моє рішення. Але остаточно ми розлучилися у 2014 році, це також було моє рішення. Воно було спровоковане ним, але це було моє рішення. Що стосується майнових спорів – так, суди ще тягнуться.

Ця інформація також частково від вас: те, що Антон Геращенко не сплачує аліменти, хоча є батьком вашого спільного сина. Чи правда це?

Читайте також: Уряд відклав підвищення мінімальної зарплати до 4200 гривень: названа причина

– Звісно, він аліменти сплачує, тому що зараз не можна виїхати за кордон, якщо таке стається. Він не настільки дурна людина. Друге питання, що він декларує – це одна історія, а те, що має насправді – інша. До мене доноситься багато пліток. Але я їх не буду коментувати, я працюю тільки з фактами. Але доносяться плітки, що багато чого гарного у Києві у нього є.

Всім відомо, що у Антона Геращенка нова дружина, народилася дитина в новій родині. Чи вийшли ви вдруге заміж?

– Я вийшла заміж у 2014 році.

Вам було куди йти? Тобто, ви розлучилися і одразу вийшли заміж?

– Мені навіть не дали часу побути самій. Я знаю свого чоловіка багато років, ми багато років дружили. Так склалося, що коли я прийняла рішення розірвати стосунки з Геращенком, чоловік не дав мені опам’ятатися і 8 серпня 2014 року ми одружилися. Антон також не схотів впасти обличчям у грязюку і також одружився.

You cannot copy content of this page