fbpx

Жінка опустила повітряну кульку в шоколад, а коли витягнула – викликала фурор

Діти – критики суворі і нещадні. Особливо в усьому, що стосується свят. Так-так, в кожному дошкільняті дрімає івент-менеджер з двадцятирічним стажем. А тому батькам доводиться зі шкіри геть лізти, щоб влаштувати чаду по-справжньому крутий день народження. І в цій справі не обійтися без фантазії і кмітливості. Наприклад, мама зуміла порадувати маленьких гостей трюком з кулькою і шоколадом. Ефект від нього явно перевершив вартість, розповідає I Love Hobby.

Яке дитяче свято без цукерок і морозива? Прісне і нудне. Але навіть звичні солодощі можна презентувати зовсім по-різному. Можна просто розкласти їх по тарілках-вазочкам, а можна зробити тарілки … їстівними! Шоколадний посуд точно запам’ятається гостям надовго, а витратитися на це чудо майже не доведеться. Знадобиться всього-то приготувати шоколадну глазур і прикупити маленьких повітряних кульок за кількістю запрошених.

Спробуємо?

Крок 1: готуємо глазур

Тут вже не завадить дістати козир з рукава у вигляді перевірених часом рецептів. Але, як показує практика, можна піти шляхом найменшого опору і просто розтопити пару молочних шоколадок або «кіндерів». Останні викличуть найбільший захват. Від чорного гіркого краще відмовитися: діти його не особливо шанують. Головна фішка: дайте глазурі охолонути. Якщо вона буде гарячіша 30 градусів, то вся затія може зійти нанівець.

Крок 2: «в точку»


Використовуйте лопатку, деко пергамент для випічки, щоб поставити ось такі шоколадні «точки».

Крок 3: занурення


Надуйте маленькі кульки (бажано, однакового розміру) і кожну занурте в шоколад приблизно на третину або половину.

Крок 4: з’єднуємо


Тепер кожну кульку шоколадною стороною «припечатайте», злегка натиснувши, до шоколадної точки-основи. У такому вигляді відправляйте їх в холодильник на 15-20 хвилин.

Крок 5: бум!


Дістаємо кульки з холодильника, прокoлюємо їх гoлкою або ножeм і прибираємо залишки.

Ось така тарілка виходить в результаті.

Залишилося наповнити її морозивом або насипати цукерок і подавати до столу. Фурор забезпечений.

Заворожуюче відео процесу:

Фурор гарантований!

You cannot copy content of this page