fbpx

Жінка повинна бути не куховаркою і посудомийкою, а господинею. Про що говорить відсутність бажання у жінки займатися побутом?

Про що говорить відсутність бажання займатися побутом? Хронічний безлад, немитий посуд …

В глибині душі є надія на те, що хтось зробить це замість вас або що ці проблеми зникнуть самі. Ви транслюєте своєму чоловікові і своїм близьким повну безпорадність і неспроможність як дружини. А це ваша ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.  Джерело

Порядок в будинку — це внутрішня природна потреба зрілої жінки. Затишний будинок — це основа жіночого життя, на якій будуються щасливі, правильні і зрілі відносини з чоловіком, а також ростуть щасливі діти .

Читайте також: «Хлорoфіліпт» – смарагдове диво. 12 маловідомих способів застосування

Жінка, яка не бажає створювати затишок через лінь або втому, не здатна вже ні на що, тим більше на те, щоб вибудовувати відносини з чоловіком. Будинок — це головна творчість жінки, він повинен стати головним джерелом сил і натхнення для вас і всієї сім’ї. Затишок і порядок в будинку дає сили жінці, тому саме жінка зацікавлена ​​в цьому більше, ніж будь-хто інший.

Ваш будинок — це ваше дзеркало. У ньому дуже правдиво відбивається те, чим ви живете, те про що ви думаєте, що відчуваєте, куди тече ваша енергія — в сім’ю або з неї.

Якщо ваш будинок потребує чоловічих рук, то ви не вмієте будувати відносини з чоловіком, значить, ви не вмієте з ним взаємодіяти як жінка. Ви з якоїсь причини вирішили розраховувати на себе і тримати все під власним контролем або усунули чоловіка за не потребою.

Рішення побутових проблем — це, перш за все, ваші відносини як чоловіка і дружини, це ваша спроможність як жінки, ваше вміння просити і приймати допомогу. Будинок не повинен бути Голгофою, вашим поганим настроєм, це — ваше натхнення, ваша Магія, ваші Чари — наповнювати будинок щасливою енергетикою.

Як наповнити будинок затишком:

Почати потрібно не з прибирання, а зі своїх думок. Що я хочу? І як я хочу жити далі? Як раніше або … По-перше, будинок живий, і він не нав’язався вам. Він — основа, на якій будується ВСЕ ВАШЕ ЖИТТЯ. Обов’язково напишу статтю про орендоване житло, про відсутність власного житла. Це все теж не просто так, не збіг обставин. В основі лежить дуже глибока психологічна причина. Ставтеся до будинку, де ви живете сьогодні, як до живої істоти. Змінивши своє ставлення до дому, ви зміните своє життя.

Будь-яка робота по дому повинна бути усвідомленою. Ви повинні вкладати частину себе, своєї любові. Прасуєте ви, готуєте, миєте підлоги. Тільки так створюється ЕНЕРГЕТИКА ДОМУ з ЛЮБОВ’Ю, а не зі стану ліні і дeпресії. І в цьому жіноча сила — зробити свій будинок енергетично зарядженим, а не порожнім і холодним. Жінка в будинку може зробити набагато більше, ніж на роботі. Згадайте, куди ви повинні направляти свою увагу і свою енергію: в свій будинок або з дому? Піклуючись про свій будинок, очищаючи його, ви наповнюєте ваше життя і життя своєї родини сенсом.

Ставтеся до свого дому з увагою і повагою. Відчувайте його. Ця взаємодія може бути дуже цілющою для жінки. Адже будинок для жінки — це священний простір, він дає спокій, гармонію, тому він не може захаращуватися, залишатися неприбраним і опоганюватися негативом, сварками і лайкою. Не дозволяйте собі неохайність, запустіння і бруд. Не потурайте собі і пам’ятайте, що у жіночого потурання висока ціна. У такого будинку немає майбутнього, тому що без жінки немає дому.

Ви не просто протираєте пил, а приводите енергію в рух, енергія не повинна застоюватися. Ви не просто миєте вікна, а відкриваєте і очищаєте горизонт для планів і цілей вашого чоловіка і сім’ї. Жінка — берегиня вогнища. А вогнище — це життя сім’ї. Не буде вогнища — не буде і сім’ї. Буде співжиття або економічний шлюб.

Домашня робота може знайти інший сенс і не здаватися більше порожньою і не потрібною. Домашні клопоти повинні стати приємними, повинні заряджати і робити щасливою, перш за все, саму жінку. Так вона ділиться з близькими своєю любов’ю і розташуванням.

Коли прасує білuзну, адже на ній будуть спати найдорожчі і улюблені, коли готує, коли миє підлогу. І близькі обов’язково це відчують. Це не можна не відчути. І більше ви не будете робити це демонстративно і жертовно, загинаючи під вагою домашніх справ. У таких діях немає любові, і це нікому не потрібно.

Чоловік може не помітити вашу нову скатертину, але він відчує вашу енергію і вашу зацікавленість у вогнищі.

Згадайте себе дитиною, коли ви поверталися додому з прогулянки, вам було не важливо, яку скатертину постелила мама, а було важливо, що вдома затишок і що мама вдома. Яке це дає відчуття щастя, захищеності і радості. Чоловік в цьому сенсі дитина: він приходить і йому важливо отримати цей стан комфорту, затишку, турботи і домашнього вогнища.

Жінка повинна бути не куховаркою і посудомийкою, а господинею. Вона повинна перетворювати свій будинок, грати в просторі, де все підпорядковано її думкам, її бажанням і її енергії. Де кожен куточок дає сили і дарує дивовижне відчуття тепла, світла, турботи і краси.

You cannot copy content of this page