fbpx

Жінка Стрілець – це найяскравіший, стрімкий і позитивний знак зодіаку, який тільки має гороскоп

Якщо вам не вистачає яскравості життя, то жінка Стрілець зуміє внести її.

Це найяскравіший, стрімкий і позитивний знак зодіаку, який тільки має гороскоп – Стрілець жінка випромінює неймовірний потік енергії, не сидить на місці, і в порівнянні з іншими знаками зодіаку вона – яскравий промінчик.

Поруч з нею…

Яка вона, жінка Стрілець, у відносинах і коханні, розповість будь-який гороскоп. Вона віддається почуттю, вона наpоджена для любові і яскравих емоцій, переживає рoман всім своїм єством, але не терпить нудьги. Цей знак зодіаку обожнює свіжі відчуття, гострі переживання, а нудне, спокійне життя – не для неї.

У лiжкy паpтнеpка Стрілець – ідеальна пара для тих, хто шукає яскравих переживань. Вона буpхлива, пpистpасна, не проти експериментів, хоче і може все, і здатна віддаватися любові цілком.

У шлюбі Стрілець жінка може здивувати своїм умінням вести господарство, цей знак не боїться труднощів, в її будинку завжди атмосфера добра і радості. Вона обожнює дітей, але зуміє бути вірною дружиною лише з тією людиною, яка зможе її розуміти.

Варто чи ні починати відносини?

Заводити з цією яскравою дамою відносини, або робити цього не слід, підкаже гороскоп сумісності. Яка у відносинах Стрілець жінка, яка у неї характеристика з іншими знаками?

1. Овен – чоловік незалежний, Овен знає, чого хоче, Овен господар, Овен завжди правий, він головний. З дамою Стрільцем Овен навряд чи складе міцну пару – можливий короткий буpхливий роман, але потім почнеться боротьба, в якій ніхто не поступиться.

2. Роман, в якому опинилися яскрава жінка Стрілець і романтичний чоловік Телець, може бути красивим, але коротким. Цей знак зодіаку швидко набридне їй, сумісність пари низька.

3. Близнюки – такий же незалежний знак зодіаку, як і Стрілець. У чоловіка Близнюка такі ж погляди на життя, Близнюки люблять яскраві переживання, Близнюки нудьгують на самоті. Гороскоп вказує на хорошу сумісність, Близнюки і Стрілець часто складають шлюбні стосунки.

4. А ось Рак – знак зодіаку з іншої планети. Його гороскоп явно вказує на те, що у них низька сумісність – він шукає зовсім іншу дівчину. Але бувають винятки, і Стрілець жінка може скласти цікаву пару з Раком.

5. Зате якщо зустрілися жінка Стрілець і чоловік Лев, ніхто їх уже не розлучить. Яскраві, сміливі, схожі, вони складають ідеальну сумісність.

6. Чоловік Діва з іншого світу. Діва – знак спокійний, Діва шукає ніжну і тендітну панночку, Діва не схильний до пригод. Жінці Стрільцеві Діва взагалі навряд чи сподобається, їх шляхи рідко перетинаються, і сумісність низька.

7. А Терези – хороший друг для жінки цього знака зодіаку. Гороскоп каже: Терези – суперечливі, Терези емоційні, Терези потребують підтримки, Терези нудьгують на самоті. Дама Стрілець – хороший друг, але не більше.

8. Можна часто зустріти такий союз, в якому разом яскрава жінка Стрілець і напористий чоловік Скорпіон, їх тягне один до одного. Але щоб жінка Стрілець змогла зрозуміти таку людину, як чоловік Скорпіон, і щоб стосунки не зруйнувалися, їм обом доведеться вчитися поступатися. І чоловік Скорпіон, і норовлива Стрілець хочуть бути першими, і їм доведеться нелегко.

9. Гороскоп стверджує, що сумісність такого союзу, як жінка Стрілець і її відображення чоловік Стрілець, вкрай висока. Ось де знайшли один одного дві половинки!

10. Такий союз, як яскрава жінка Стрілець і консервативний чоловік Козерог, дуже малоймовірний – вони різні, і навряд чи взагалі зрозуміють один одного.

11. Зате якщо жінка Стрілець зустріла такого, як чоловік Водолій, може статися диво. Воістину, яскрава Стрілець і неординарний Водолій – ідеальна пара, яка зможе прожити разом щасливе і насичене життя

12. Риби – повна протилежність цій пані. Риби спокійні, Риби пливуть за течією, Риби мають м’який характер, Риби шукають спокою та гармонії. Однак ці протилежності притягують один одного і можуть скласти яскравий і гармонійний союз.

За східним гороскопом

Східний гороскоп розкриє докладніше риси цієї яскравої особистості і допоможе краще її пізнати.

Стрілець Щур – жінка розумна, вміє досягати цілей і накопичувати гроші. Вона володіє розвиненою інтуїцією та інтелектом, і шукає оточення розумних людей.

Бик – жінка, яка стрімко відстоює інтереси, бореться за справедливість і захищає слабких. Вона – сильний боєць, напориста, безстрашна і не вміє поступатися, а на шляху до мети не бачить перешкод.

Стрілець Тигр доб’ється всього, чого тільки забажає. Вона не зла і не хижа, але настільки стрімка і безстрашна, що вороги відступають, що не починаючи боротьби. Будь-яка мета буде досягнута цією дамою, вона візьме все, що захоче.

Кіт врівноважує цей знак і робить його більш гармонійним. Це приємна дама – м’яка, дуже приваблива і чарівна, яскрава і позитивна, добра і навіть податлива.

Дракон робить цей знак відповідальним, з рисами перфекціонізму. Вона все робить ідеально, доводить кожну справу до бездоганності, обожнює бути першою.

Змія – небезпечна натура. Вона не бореться, але досягає своїх цілей хитро, в обхід, іноді готова переступити через чесність заради свого бажання. Дуже розумна і хитра, але не зла, у неї тільки кращі люди серед друзів, вона любить все найдорожче.

Для Коня власні бажання на першому місці. Вона яскрава, творча, буває непередбачуваною і може іноді здатися трохи божевільною. У неї неймовірна кількість енергії, за нею не встигаєш, і важко зрозуміти, як їй вдається досягати успіху відразу в декількох сферах.

Коза неврівноважена, примхлива і непередбачувана. Вона не сидить на місці, але її бажання змінюються зі швидкістю світла, її важко зрозуміти. Ранима, все приймає близько до серця, запальна.

Мавпа Стрілець – горюча суміш. Не сидить на місці, жадає кожен день нових переживань, лізе в гори, стрибає з парашутом, підкорює глибини і вершини і нічого не боїться. Якщо їй нудно з людиною – вона просто йде без жалю.

Читайте також: Дівам варто змінити діяльність, а Скорпіонам — відмовитися від далеких поїздок: гороскоп на липень для всіх знаків Зодіаку

Стрілець Півень – жінка воїн, вона безкомпромісна, відважна, пожертвує всім заради мети і заради близьких людей. Вона любить крайнощі і не терпить стабільності.

Якщо Собака щось задумала, її не зупинити. Вона зуміє хитро обійти труднощі і ворогів, знайти неймовірне рішення проблем, і завжди візьме те, чого хоче.

А Свиня ранима і довірлива. Ця жінка – як сонечко, відкрита до всього і всім, не боїться зла, але від цього беззахисна і вразлива, потребує захисту.

Стрілець – унікальний знак, але унікальна кожна особистість, і однакових людей немає. Спілкуйтеся, спостерігайте і цікавтеся людиною, щоб пізнати її натуру, і нехай гороскоп стане вашим помічником!

За матеріалами – Real-life.kr.ua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page