fbpx

Жінку водія трамвая змінили до невпізнання: фото неймовірного перетворення

На роботі її не впізнали взагалі!

Героїню, про яку я Вам розповім сьогодні, звуть Іванка і їй 37 років . Вона потрапила на один з випусків «Експрес-перетворення» на українському ТБ.

У даній передачі, ведучі просто вибирають будь-яку жінку з вулиці, яка їм сподобається, і «приводять в порядок» її макіяж, зачіску та одяг.

Треба сказати, що не всі героїні погоджуються, багато ще й беруть час, щоб подумати. Іванка звичайно ж погодилася і сказала, що зробить це заради свого майбутнього чоловіка і синів.

Іванка працює водієм трамвая і це наклало певний відбиток на стиль її одягу , та й на весь образ в цілому. Джинси, черевики, жилетка, так як в трамваї і в депо досить прохолодно.

Початок перетворення:

Преображення почали з області шиї і дeкольте, так вони дуже швидко «видають» справжній вік жінки, і для цього зробили масочку.

Що зробили з волоссям:

Волосся було вирішено пофарбувати в досить яскравий колір, а також коротше підстригти. Від мелірування вирішили відмовитися, так як це додає їй віку. Природно, Іванка не погоджувалася на стрижку, бо ж яка дівчина захоче відстригти своє волосся, але, так як вона вже погодилася прийти в студію, зворотного шляху більше не було.

Іванці також не подобалася, квадратна форма обличчя, і це виправили за допомогою макіяжу.

Важливим завданням також було – приховати післяопepaційний шpам на шиї Іванки. І для цього використовували легкий шарфик.

Так як у героїні є невеликий животик, постаралися відвернути від нього увагу за допомогою акценту на гpудях.

Читайте також: Дівчина попросила перукаря постригти її «на його смак» – такого результату вона не очікувала(відео)

Їй запропонували одягнути лiфчик з пушап ефектом і плаття із завищеною талією з «сонце – кльошем».

Кінцевий результат:

В результаті образ вийшов дуже непоганим і дівчина явно помолодшала після перетворення. Коли вона прийшла в трамвайне депо, її не хотіли впускати всередину, так як охоронець її не впізнав!

Спасибі, що дочитали статтю!) Як Вам перетворення?

За матеріалами – СторіФокс.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page