fbpx

Журналістку яка назвала учасниць австралійського шоу Холостяк “прісними курками” звільнили

Навколо видання The Daіly Maіl розгорівся скaндaл через популярне реаліті-шоу “Холостяк”.

Журналістка австралійського підрозділу видання назвала учасниць “прісними курками”, які беруть участь у шоу тільки для того, щоб розкрутити свій профіль в Instagram і рекламувати там засоби для відбілювання зубів і непотрібні косметологічні процедури.

Про скaндaл, що розгорівся згодом, пише “obozrevatel“.

Абзац матеріалу, що обрaжaє героїнь проекту, незабаром був видалений з мережі, однак на нього встигли звернути увагу шанувальники шоу та самі скривджені учасниці. Вони почали обурюватися з приводу матеріалу та змусили редакцію визнати, що не можна використовувати такі формулювання щодо героїнь реаліті.

The Daіly Maіl не тільки принесло вибачення читачам та учасникам проекту, а й звільнило журналістку, яка написала скандальний матеріал.

До слова, після цього повідомлення багато читачів переметнулися на бік журналістки, шкодуючи, що популярне видання прийняло саме таке рішення. Деякі фахівці навіть прийшли до висновку, що допущена помилка – наслідок перевантаженості журналістів і що відповідальність, скоріше за все, лежить на редакторах, які пропустили цей матеріал на сайт.

У той же час одна з учасниць австралійського “Холостяка” поспішила повідомити, що вже спілкується з юристами з приводу образливого матеріалу. Особливо дівчину образив той факт, що “прісні курки” та судження, які звучали далі, подавалися в матеріалі не як приватна думка, а як остаточний факт.

Читайте також: “Закутайтесь завтра щільніше”: синоптик попередила про різку зміну погоди в Україні

You cannot copy content of this page