fbpx

“Живуть, як кішка з собакою”: найгірші комбінації знаків Зодіаку в стосунках

Причини розставання пар іноді залежать від сумісності знаків Зодіаку. Люди можуть не підходити один одному, у кожного своє розуміння гармонійних відносин. Але астрологічний прогноз допоможе краще пізнати темперамент партнера і уникнути найбільш нестабільних комбінацій у відносинах.

Овен

Це схильні до ризику люди, які сприймають життя як захоплюючу пригоду. Якщо така активна людина буде будувати відносини з Тельцем, то лише зіткнеться з нескінченними обмеженнями. Тельцю важлива стабільність у відносинах, тому волелюбний Овен не зможе довго терпіти таке ставлення, а Телець піде, закотивши грандіозну сцену наостанок.

Телець

Неймовірно серйозні і відповідальні люди, які потребують опори та стабільності. А ось Стрільці, навпаки, безтурботні авантюристи. Через такий різкий контраст їх відносини будуть наповнені конфліктами і нерозумінням. У Стрільця і ​​Тельця різні погляди на світ і життєві прагнення.

Близнюки

Вітряні і веселі люди, бажають спробувати все на світі. Козероги протилежні цьому знаку. Вони цінують сімейні цінності і нескінченно занурюються в роботу. Відносини такої пари можуть постраждати через нудьгу Близнюків і прагматичність працьовитих Козерогів, яким необхідно іноді просто насолодитися підтримкою партнера.

Рак

Ракам необхідна людина, здатна приборкати їх емоційність. Водолії не можуть допомогти їм у цьому, адже вони самі люблять свободу і розваги. Раки бувають егоїстичні, але готові присвятити себе сім’ї і домівці, а Водоліям цікаві веселощі та різноманітність.

Лев

Леви схильні до самозамилування, вважають себе центром Всесвіту. Тому амбітні Скорпіони можуть перекрити їм кисень своїми ревнощами і недовірою. Леви можуть відчути тиск з боку партнера, що призведе до розставання.

Діва

Дівам важлива систематизація життя, планування. А ось Стрільці нерозумні і неуважні, вони не сприймають всерйоз підхід до життя Дів. Настільки різні знаки піддаються непорозумінням і конфліктам.

Терези

Цей знак позбавлений прагнення до нових цілей, але має прекрасні і світлі якості. Терезам важливо сьогодення, а не майбутнє, вони живуть сьогоднішнім днем. Діви протилежні їм, оскільки вважають метою побудувати своє життя з нуля. Легковажність і наївність Терезів можуть привести до розпаду союзу.

Скорпіон

Найчастіше цей знак протиставляють Овну. У їхніх стосунках є хімічне тяжіння, але обидва знака не йдуть на компроміси, наполягають на власній думці, що постійно призводить до нерозуміння і сварок. Такий союз найчастіше не витримує натиску конфліктності і розпадається.

Стрілець

Стрільці нерозумні і волелюбні, обожнюють зміни в житті. А Тельці не схильні до різкої зміни обстановки, занадто зациклені на обережності. Їхні стосунки часто призводять до відсутності інтересу з обох сторін.

Козеріг

Люди з цим знаком люблять досягати мети, йти назустріч своєму майбутньому. Вони переживають за рідних і мають нестандартне мислення. Леви ж навпаки зациклені на власних інтересах.

Водолій

Водоліям необхідна свобода і відсутність зобов’язань у відносинах. Про Раків такого сказати не можна. Вони цінують домашнє вогнище і повністю віддають себе партнеру, однак надто емоційні і навіть егоїстичні.

Риби

Це дуже чуттєвий знак. Риби цінують душевну теплоту і повну одностайність з партнером, протиставляються їм Терези, яким такі якості не властиві. У порівнянні з емоційними Рибами, цей знак схильний до холодності і бездушності.

You cannot copy content of this page