fbpx

Зірка ”Дизель Шоу” заявив що покидає проект через cмeрть Поплавської

Актор студії “Дизель Шоу” гуморист Олег Іваниця, втративши колегу, актрису Марину Поплавську, заявив про рішення покинути проект.

Як зізнався Іваниця на особистій сторінці в Instagram, cмeрть Поплавської виявилася для нього сильним удaрoм. Гуморист не бачить себе більше в програмі.

“Не бачу себе більше в рамках проекту. Як не намагаюся. Коли відбуваються трaгiчнi події, у голові дзвоном дзвенить питання “ЧОМУ?” Воно настільки пронизливе, що відсутність відповіді взагалі неприйнятна”, — вказав Іваниця.

Далі гуморист згадав події, які передували трaгeдії.

“Відповідь починаєш знаходити у самому собі. Тому що не підійшов до неї, і не сказав, щоб вона пішла з того місця. Що воно нeбeзпeчнe. І не слухати, коли вона скаже, що кожен із нас тут сидів, і що тут найбільш пейзажне вікно, і за Мишком треба доглянути… Просто взяти і забрати її звідти! Що не треба було їхати вночі. Що треба було підняти питання про другого водія. Треба було зробити що завгодно, щоб цього не сталося!” — додав він.

Шоу, на думку артиста, має продовжуватися і радувати глядача, як того хотіла б Марина Поплавська.

“Мариночка бачила сенс свого життя у тому, щоб радувати глядачів. І це, дійсно, прекрасний сенс. І Шоу має тривати. І глядачі повинні продовжувати радіти. І так і буде. Але я не можу себе уявити на сцені “Дизель Шоу” без неї. Не хочу. Йду”, — завершив гуморист.

Пост Іваниці всього за декілька годин зібрав більше 6 тис. лайків і сотні коментарів, у яких глядачі проекту закликали гумориста залишатися з командою. Деякі гадають, що за прикладом Іваниці підуть й інші учасники проекту, і це призведе до розпаду “Дизель Шоу”.

Джерело.

You cannot copy content of this page