fbpx

Зірка “Школи” Василенко, яка не вважала за доцільне любити свою країну, покинула рф і вибачилася

Зірка українського серіалу “Школа” Ліза Василенко, яка ще минулого року говорила про те, що їй в Росії краще, ніж в Україні, після початку повномасштабної війни переосмислила свою позицію і зараз їй соромно за те, що вона говорила раніше.

“Цей хвіст тягнеться за мною протягом року. Всю суть тієї фрази я зрозуміла тільки тоді, коли почалася війна. Я вибачилася, соромно дуже і шкода. Мої пріоритети колосально змінилися. Я вже інша Ліза. Не та, яка була рік тому, з іншими думками, поняттями. Ми всі робимо помилки, але я готова нести покарання, якщо це буде потрібно”, – розповіла актриса в програмі “Ходять чутки”.

Вона додала, що кинула все, що у неї було в Росії і поїхала до Чехії. З собою у неї було тільки 8 тисяч доларів.

“Живу просто сьогодні. Продовжую шукати себе далі. Дозволяю собі мріяти. За будь-якої незрозумілої ситуації, я завжди повернуся. Для мене моя сім’я і мої люди – це все”, – додала Василенко зі сльозами на очах.

Нагадаємо, раніше Лізу Василенко внесли в базу “Миротворця”. В мережі з’явилася її реакція – дівчина зазначила, що вона не зобов’язана любити країну, в якій народилася і виросла. А “погані ЗМІ” все самі роздули.

Зараз вона переосмислила свою позицію і вибачилася перед українцями за сказане раніше. Вважає, що в ній зародилося почуття патріотизму, якого вона колись не розуміла і не бачила. А зараз дівчина горда українцями.

Фото: unian.net.

06/22/2022

You cannot copy content of this page