fbpx

Зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі знову змінила імідж: тепер вона довговолоса Золотоволоска

Турецько-німецька актриса Мер’єм Узерлі відома, перш за все, своєю роллю в серіалі “Величне століття”, але шанувальники жінки звернули увагу, що останнім часом зміна іміджу стала для неї своєрідним хобі.

Давайте подивимося фото і дізнаємося, як тепер виглядає Мер’єм Узерлі.

Новий стиль

Мер’єм не перестає дивувати шанувальників. Зовсім недавно актриса відмовилася від розкішного довгого волосся, своєю “візитівки”, на користь стильного каре.

Зачіска дуже омолодила жінку і припала до душі багатьом шанувальникам. Здавалося б, на цьому образі можна було б зупинитися. Але актриса вирішила повернути розкішні локони, наростивши їх.

Супердовге волосся золотисто-мідного відтінку зробили актрису схожою на діснеївську Рапунцель. Однак новий образ шанувальники Мер’єм Узерлі не оцінили, зазначивши, що стильне каре жінці набагато більше до лиця.

Нова зачіска була зроблена заради участі в рекламній кампанії, тому є надія, що Мер’єм повернеться до каре після завершення проекту.

Деякі любителі серіалу відзначили, що стрижка осучаснила актрису, в той час як розкішне довге волосся викликає асоціації з гаряче улюбленою героїнею Роксоланою.

Звичайно, довгі доглянуті локони – головна прикраса будь-якої жінки, що Мер’єм демонструє на власному прикладі.

Однак віддані шанувальники актриси чекають, що вона, можливо, спробує ще щось новеньке.

Будемо чекати, яку зачіску придумає для себе актриса надалі.

You cannot copy content of this page