fbpx

ЗМІ дізналися, кого Путін бачить своїм наступником

Інформація про те, що земний час Путіна добігає кінця, гуляж у ЗМІ вже досить давно. Кажуть, він навіть почав готувати собі наступника, який замінить його у президентському кріслі.

За інформацією телеграм-каналу Generall SVR, в минулі вихідні Путін зустрічався з людьми зі свого найближчого оточення і під час зустрічі обговорювалася концепція його поступового відходу від влади та способи забезпечити наступність при зміні керівництва режиму, пише ТСН.

Канал також додає, що вже до кінця осені 2022 рейтинг “Єдиної Росії” просяде і з’явиться запит на нового лідера партії. Медведєву належить роль “відбувайла” , він повинен відповісти за рейтинг партії, що нестримно котитиметься вниз, а “об’єктивніа” соціологія покаже, що запит у народу Росії на керівника-жінку.

Таким чином, “на арену” планують вивести молодшу доньку Путіна – Катерину Тихонову, яку вже давно готують до цієї ролі.

“Ближче до Нового року Путін за планами оголосить про позачергові президентські вибори, які мають відбутися 26 березня 2023 року, і сам Путін у них не візьме участі, підтримавши Дмитра Патрушева. Самого Патрушева, який зараз в уряді обіймає посаду міністра сільського господарства, до цієї події виведуть зі складу уряду на нейтральну посаду, бажаючи знизити ризики негативу за прогнозовану кризу в очолюваній ним галузі. Володимир Путін залишиться головою Держради і реальним керівником країни стільки, скільки дозволить здоров’я, що погіршується”, — пише ТСН з посиланням на телеграм канал.

Фото: eadaily.

06/06/2022

You cannot copy content of this page