fbpx

ЗМІ окупантів пишуть, що Україна нібито «готує провокацію із застосуванням хімічної зброї в Одесі з метою звинуватити російських військових». Для чого вже застосовувалася подібна тактика

Російські ЗМІ з посиланням на Міністерство оборони росії, пишуть, що Україна нібито «готує провокацію із застосуванням хімічної зброї в Одесі з метою звинуватити російських військових»

Раніше окупанти таким чином анонсували «провокацію на Криворізької ТЕС». Це може бути попередженням про нову атаку.

Як зазначається, Міноборони ворога заявляє, що Україна нібито готує провокації для звинувачення Збройних сил рф у застосуванні хімічної зброї проти цивільних людей.

У російському відомстві заявляють, що для цього в санаторій Міністерства охорони здоров’я України «Приморський» (Курортне, Одеська область) 18 червня начебто приїхали співробітники СБУ. Вони нібито «опрацьовували з керівництвом установи питання прийому, розміщення та надання медичної допомоги постраждалим від ураження хімічними (отруюючими) речовинами».

Також Міністерство «попереджає» Захід, ООН, Червоний Хрест і Організацію із заборони хімічної зброї, що повідомлення про подібні «провокації» широко поширяться в західних ЗМІ і на різних інтернет-ресурсах.

Фото: ілюстративне.

06/29/2022

You cannot copy content of this page