fbpx

Значення імені Мар’яна

Значення і походження імені: за однією з версій, ім’я походить від злиття двох імен – Марія та Анна, що означає «відкинута благодать» або «сумна грація». За іншою версією, Маріанна або Маріана є жіночою формою імені Маріан (Мар’ян), що в перекладі з латині означає «морський». За ще однією версією ім’я Мар’яна означає «терпка», «гірка», яке має єврейське коріння.

Вся енергетика імені Маріанна або Мар’яна просякнута пристpасністю і схильністю до душевного надриву. У дитинстві і в колі близьких, де вона ще не Маріанна, а Мар’янка, її імпульсивність може мати більш легкий вихід. Проте можливі шишки, пов’язані з гострим самолюбством і дуже емоційним характером, найчастіше змушують її вчитися тримати себе в руках. Але навіть якщо дитинство проходить в тепличних умовах, де на ексцентричні витівки Мар’яни дивляться з розчуленням, у дорослому житті конфлікту все одно не уникнути.

Тут і криється головна небезпека, оскільки намагатися придушити емоції – це все одно що пальцем стримувати тиск у паровому котлі. Ще гірше, коли Мар’яна навіть не намагається стримувати свої почуття, адже мало шансів, що люди навколо неї будуть володіти ангельським терпінням і дозволять безкарно ускладнювати собі життя конфліктами з нею. І той і інший варіант занадто далекі від поняття щастя, однак виправити ситуацію насправді не так вже й складно.

Згідно з характеристикою імені Мар’яна, як правило, – яскрава індивідуалістка. Вона на все має свою точку зору, рідко підлаштовується під кого-небудь, ніколи сліпо не слідує модним тенденціям.

У спілкуванні з Мар’яною порада проста – більше довіряйте логіці і менше почуттям. Втім, притаманна їй пристpасність робить Мар’яну чуйною і співчутливою людиною, правда, взявшись надати вам допомогу, вона вже може і не випустити вас з-під своєї опіки.

Читайте також: 2 березня в Україні святкують День ангела Мар’яни. Потіште власниць цього імені щирими привітаннями

Мар’яна гостро сприймає критику від інших. При цьому сама із задоволенням роздає поради, причому, не завжди чекаючи, коли її попросять про них. Їй не підходить монотонна, нудна робота. Мар’яна – енергійний організатор, організатор. Для неї підходить професія керівника в будь-якій сфері. Вона легко управляється з великими колективами, може бути успішним менеджером у різних спеціальностях.

В характеристиці імені Мар’яна зазначається, що дівчина з цим ім’ям часто рано виходить заміж. І, як правило, заміжжя виявляється вдалим. Чоловік Мар’яни зазвичай сильно pевнує дружину, хоча вона рідко дає привід до ревнощів. Мар’яна хороша господиня, яка тримає будинок в чистоті, вміє смачно готувати. У той же час, жінка завжди залишається елегантною, стежить за своєю зовнішністю.

Сумісність імені Мар’яна

Ім’я Мар’яна вдало поєднується з по батькові Олексіївна, Андріївна, Миколаївна, Ігорівна Вікторівна, Аркадіївна, Павлівна, Олександрівна, Євгеніївна.

Хороша сумісність імені Мар’яна з такими чоловічими іменами: Владислав, Тимофій, Олексій, Володимир, Геннадій, Максим, Степан, Юрій.

Планета: Марс, Сатурн.

Кольори імені: жовтий, сталевий, бордовий. Найбільш сприятливі кольори: глибокий зелений, синій.

Камінь-талісман: смарагд, лазурит, сапфір

За матеріалами.

За матеріалами.

03/02/2019

You cannot copy content of this page