fbpx

Знайдіть час для розмови з Богом в неділю, налаштуйтеся на правильну хвилю і прочитайте одну з недільних молитов архангелу Варахиїлу

Неділя – це день Божий. Спеціально для цього дня існують особливі молитви. Читаються вони для удачі і благословення в майбутніх справах.

Молитви ці звернені до архангела Варахиїла, божественного покровителя останнього дня тижня.

Архангел Варахиїл – покровитель родини та сімейного щастя. До нього можна звернутися за допомогою про сімейне благополуччя, про захист від cкaндалів.

Молитва архангелу Варахиїлу на неділю:

“О, великий Архистратиже Божий архангела Варахиїле!

Читайте також: Потужна молитва-звільнення від тpивоги і стpахів

Стоячи перед Престолом Божим і звідти приносячи благословення Боже в доми вірних рабів Божих, випроси у Господа Бога милосердя і благословення на оселі наші, нехай благословить Господь Бог і нас від Сіону і від Гори Святої Своєї і примножить достаток плодів земних і подасть нам здоpов’я і порятунок і у всьому благий, на ворогів перемогу й подолання і збереже нас на многія літа, так одностайно славимо Бога Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь”.

Знайдіть час для розмови з Богом в неділю, налаштуйтеся на правильну хвилю і прочитайте одну з недільних молитов архангелу Варахиїлу

За матеріалами – Віра в Бога.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page