fbpx

Знаки Зодіаку, які заради своїх стосунків готові забути друзів

Знаки Зодіаку, які заради своїх стосунків готові забути друзів, пише Радіо  Максимум

Скорпіон.

Закоханий Скорпіон повністю готовий зануриться у свої стосунки. Вони для Скорпіона – дуже серйозні, цей знак буде робити все, щоб стосунки відповідали його бажанням і вимогам. І в підсумку стає просто одержимим, налагоджуючи той механізм взаєморозуміння, який він хоче бачити. Якщо партнер Скорпіона, цілком і повністю приймає правила, які йому встановили, то Скорпіон готовий кинути все до його ніг. Навіть пожepтвувати друзями – максимально обмежити або припинити взагалі спілкування з ними.

Риби.

Якщо Риби отримали шанс закохатися, то вони стають безнадійними романтиками. Вони будуть робити все, для того, щоб утримати це кохання, і зробити його чарівним і романтичним. Тому Риби категорично відмовляться від спілкування з друзями, щоб продовжувати жити в цьому примарному світі, коханні і казковому блаженстві.

Рaк.

Рaк, як відомо, дуже емоційний. Коли Рaк закохується, то він це робить на більш високому рівні, ніж інші люди. Він потребує родинного вогнища, біля якого буде відчувати себе тепло і затишно.

Читайте також: ДУЖЕ СХОЖА НА СВОЮ БАБУСЮ, ПРИНЦЕСУ ДІАНУ: ДОНЬКУ КЕЙТ МІДДЛТОН АКТИВНО ОБГОВОРЮЮТЬ В СОЦІАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ (ФОТО)

Рaк буде всіма силами триматися за свого партнера і робити все, щоб ці стосунки не зазнали поразки. Як би він не цінував дружбу, але якщо його поставлять перед вибором, то він з легкістю вибере стосунки з партнером.

You cannot copy content of this page