fbpx

Зняла шапку і знову королева: найстильніші зачіски цієї зими 2020

Якщо у вас немає такого дня, коли ви не одягаєте шапку вранці і знімаєте її ввечері, спробуйте одну з модних зачісок, яка буде актуальна всю зиму. Модна і красива стрижка стане вашою родзинкою.

Високий хвіст

Ось ця зачіска не тільки стильна, але і практична. З одного боку, ви можете створити її за допомогою тільки гребінця, гумки і лаку для волосся за лічені секунди, але це також дозволяє легко замаскувати несвіжі волосся. Вибирайте різні гумки, оберніть волосся навколо них, іноді накручуйте хвостик, іноді розгладжуйте його знову. І носіть оригінальні сережки, які виділяються і ідеально вам підходять.

Низький хвіст

Якщо високий хвостик – не ваш варіант, спробуйте низький, який сидить прямо над задньою частиною шиї. Перевага низьких хвостиків в тому, що ви зберігаєте довжину волосся. Ви також можете розчесати його з проділом посередині, збоку або дозволити волоссю вільно лежати. Спробуйте прикрасити хвостик великим бантом, який прекрасно підійде навіть для свята.

Шикарне каре

Хто хоче змінитися, повинен зробити ставку на боб-каре, який трохи коротше за класичний каре, що доходить до плечей. Вперше ця зачіска стала актуальна взимку, а не тільки влітку. Якщо ви не можете зробити високий хвіст, то низький хвостик у вас повинен вийти. Ви також можете чергувати абсолютно гладке волосся з хвилястим волоссям, яке виглядає ідеально і романтично.

Пікс

Зима цього року сприяє коротким стрижкам, тому, якщо ви зважитеся вкоротити своє волосся навіть більше, ніж боб, зробіть ставку на Пікс.

Дивно, але ця коротка стрижка відносно проста в догляді, просто нанесіть засіб для укладання на волосся вранці і надайте йому форму.

Читайте також: Як постійний крик на дитину, впливає на її здоров’я. Ніколи. Ніколи не робіть цього!

За матеріалами: syl

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page