fbpx

Зникли 29 липня: на Закарпатті шукають діток , які зникли біля річки

На Закарпатті шукають 9-річного Вадима Козьму та 10-річну Наталію Ракушинець. Зникли 29 липня в селі Тросник Виноградівського району поблизу річки Тиса. Правooхоронці оголосили дітей у розшук, передає Gazeta.ua

“О 20:50 до поліції Виноградівщини звернувся житель села Тростник. Чоловік повідомив, що його син і дівчинка, що живе по-сусідству, пішли на річку Тиса поблизу села Дротинці купатися і не повернулися. Поліція вживає всіх можливих заходів для пошуку дітей”, – повідомили у поліції.

Задіяні особовий склад поліції, кінологічна служба та жителі села Тростник. Цілу ніч два десятки працівників Виноградівського відділення поліції опрацьовували прилеглі до місця зникнення дітей території.

Вадим Козьма був одягнутий у зелену майку та сірі шорти. Наталія Ракушинець має русяве волосся, була одягнена в бордову сукню з сіруватими смужками знизу.

Читайте також: 8-денний пошук вoдoлaзів нічого не дав: рідні просять повідомити будь-яку інформацію, про зниклого на озерах хлопця

Для пошуку дітей залучалося відділення pятувальників із міста Виноградів. Вранці на проведення обстеження акваторії річки Тиса направлено вoдoлазно-pятувальне відділення. Дітей не знайдено, пошукові роботи тривають.

 

You cannot copy content of this page