fbpx

Зодіакальні “грішки” кожного знака. Перевіримо?

У кожного з нас є свої слабкі і сильні сторони. Фахівці з астрології кажуть, що кожен представник зодіакального кола має свій особистий стандартний набір гріхів, відповідних його знаку зодіаку. Перевіримо?

Якщо заглибитися в астрологію, то можна не тільки дізнатися, як ведуть себе знаки зодіаку після розставання, що вони люблять або не люблять, але і зрозуміти які грішки водяться за тим або іншим представником зодіакального кола.

Овен

Так як Овен запальний і дуже непередбачуваний знак, астрологи стверджують, що ці риси характеру можуть підштовхнути представника цього сузір’я на вбuвcтво. Саме тому Овнам варто не заводитися з приводу і без і намагатися вирішувати проблеми не скандалами і криками, а розмовою.

Телець

Ненаситність – ось найголовніший грішок, який водиться за Тільцями. Представник цього сузір’я не може насититися нічим. Їжа, відпочинок, увага… Тельцю завжди мало! А ще астрологи стверджують, що другим гріхом цього знака є нарцисизм. Представникам цього сузір’я дуже подобається, коли ними захоплюються і роблять компліменти.

Близнюки

Головний грішок Близнюків – це брехливість. Представники цього знака люблять прибріхувати з приводом і без. Але мова не йде про глобальну брехню. Астрологи швидше говорять про бажання Близнюків прикрасити дійсність.

Рак

Обожнювання коханої людини – ось головний грішок Раків. Якщо представник цього сузір’я закоханий, то свій об’єкт уваги він буде звеличувати до небес, плекати і не помічати очевидного. А ще Рак обов’язково буде догоджати своїй другій половинці, повністю забуваючи про себе.

Лев

Мабуть, найочевидніший гріх Левів – це нарцисизм. Егоїзм, зарозумілість і бажання бути першим у всьому – ось що рухає представником цього знаку. Щоб досягти успіху Лев готовий йти по головах.

Діва

Головний грішок, який помічений за Дівами – це заздрість. Це стосується всього: речей, людей, обставин. Якщо хтось збирається в поїздку або купив собі щось, то представник цього сузір’я обов’язково позаздрить успіху товариша. Сам факт того, що у когось життя хоч трішки цікавіше дуже виводить і з’їдає Дів зсередини.

Терези

Астрологи стверджують, що одним з основних гріхів Терезів є те, що представники цього знака зодіаку дуже стурбовані власною красою. Дивлячись на своє відображення в дзеркалі, Терези насолоджуються своїм зовнішнім виглядом. Але не тільки зовнішній вигляд турбує цей знак. Приділяють увагу Терези і своєму внутрішньому світу, яким теж дуже пишаються.

Скорпіон

Грішок Скорпіонів – недосяжне бажання бути найкращим. Представникам цього знака неодмінно хочеться бути найкращим другом для всіх навколо. Скорпіони допомагають навіть тим, кого бачать вперше і це “розпорошення” грає з ними злий жарт. Це ціле горе, коли хтось відмовиться з ним дружити.

Стрілець

Астрологи кажуть, що головний гріх Стрільців – це схильність до зрад. Флірт, відносини, що ні до чого не зобов’язують  – це для представників цього сузір’я в нормі. Навіть перебуваючи в тривалих серйозних відносинах, Стрільці забувають, що таке вірність.

Читайте також: Щасливчики і аутсайдери грудня: гороскоп на останній місяць року для всіх знаків зодіаку

Козеріг

Жадібність – ось головний гріх Козерогів. Саме представники цього сузір’я сидять на роботі допізна, старанно вчать уроки, але крім усього, щоб бути найкращими, запросто можуть піти по головах. А все тому, що мета Козерогів – це визнання, гроші і заздрісні погляди недругів.

Водолій

Водолії думають, що вони найнеординарніші, найрозумніші, найкрасивіші і найкмітливіші. Тому головний гріх цього знака в тому, що Водолій ні на хвилину не може спуститися з небес і зрозуміти, що не тільки він такий особливий у цьому світі.

Риби

Найголовнішим грішком Риб вважається їх мрійливість. Дійсність представників цього знака не влаштовує, а ось власний вигаданий світ – те, що треба! Повсякденні побутові питання Риби не можуть прийняти і часто лінуються займатися звичайними справами.

Навіть якщо ви впізнали себе і дійсно відповідаєте даній характеристиці, то не варто впадати у відчай. Гороскоп астрологів лише відкриває очі на очевидні запитання, але ваші гріхи і слабкості повністю в ваших руках.

You cannot copy content of this page