fbpx

Зовсім нещодавно я вирішила розлучитися з моїм чоловіком. Знаєте, мені стало важко перебувати з ним в одній квартирі. Я якось втомилася від нього, і вирішила, що одній мені буде легше

Зовсім нещодавно я вирішила розлучитися з моїм чоловіком. Знаєте, мені стало важко перебувати з ним в одній квартирі. Я якось втомилася від нього, і вирішила, що одній мені буде легше.

Так ось, коли я заявила про своє рішення чоловікові, він прийняв його спокійно. Просто погодився, і все. Тоді я вирішила, що він відчуває те ж саме, тому і спокійно сприйняв моє бажання розлучитися. Я очікувала, що шлюборозлучний процес пройде спокійно і без бурь. Все ж, дорослі люди, прожили разом багато років, ніяких розбіжностей і так далі. Але все було зовсім не так, як я уявляла!

Коли ми з моїм чоловіком вперше опинилися в суді, його ніби підмінили! Він вів себе дуже негарно! Став говорити про мене всякі гидоти – що я погана господиня і мати, що давно не влаштовувала його як дружина! Загалом, став поливати мене брудом! Хоча раніше, коли ми жили разом, я ні разу не чула нічого подібного в свою адресу! Жодного слова нарікань! Що це з ним? Вирішив помститися мені? Я просто не розуміла чому він так себе вів.

Гаразд, якби на цьому все і закінчилося! Зрозуміти поведінку чоловіка можна – його образили, і він намагається відповісти тим же! Ось і вирішив очорнити мене перед іншими! Так ні ж, мій чоловік вирішив розгулятись по повній! Колишній опустився до того, що став ділити наше майно! Я не кажу, що він повинен був залишити мені все і піти ні з чим! Ні, мова про інше!

Можна ж було просто домовитися між собою! Вирішити спільно, що і кому дістанеться, і все! Адже ми не чужі люди і добре спілкувалися до останнього! Так ні ж, мій чоловік вирішив розділити майно через суд! Сказав, що інакше йому нічого не дістанеться! Чому він так вирішив, не знаю. Адже я і слова не говорила про це! Навіщо суд? Невже йому хочеться проходити через це? Можна ж було просто поговорити зі мною, і вирішити все мирно! Але не тут-то було!

Дійшло просто до смішного! Почалися нескінченні розгляди, чоловік висував все нові і нові бажання! Поділялося буквально все! Ви не повірите, але мій колишній чоловік вирішив поділити навіть столові прибори, які ми купували! Чесне слово! Просто соромно слухати його! Ну, ось навіщо йому половина приладів? Що він буде робити з ними? Хіба це по-чоловічому? Може він просто вирішив насолити мені? Він точно мстить мені таким чином і хоче вимотати всі нерви. Навіщо все це? Не знаю, як пережити цей шлюборозлучний процес і де взяти сил і терпіння. Як я могла прожити стільки років з цим чоловіком і не помічати його дріб’язковості?

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page