fbpx

Зробила відбілювач за порадою свекрухи. Хочу поділитися секретом. Навіть старі речі після декількох подібних процедур «помолодшають»

Такого ефекту не отримувала від жодного дорогого засоби. Всі плями відіпралися, а колір став просто неймовірний, як ніби річ щойно з магазину.

Приготування просто примітивне, та й інгредієнти теж.

Кухонні рушники і подібні речі, де переважають жирні плями, відпере гірчиця. 2 ст.л. гірчичного порошку розвести в літрі гарячої води і дати настоятися.

Процідити, розвести в необхідній кількості води і замочити рушники на ніч. Прати як зазвичай.

Рушники побіліють і продезинфікуєте заразом, а малюнок стане тільки яскравішим. Білі речі жовтіють від старості або прання.

Читайте також: Збережіть, стане в нагоді! Як позбутися від 80 типів плям

Порада, як відбілити запрану білизну, проста – разом з порошком в воду потрібно додавати нaшaтирний спиpт. Навіть старі речі після декількох подібних процедур «помолодшають».

Шовкові і вовняні речі замочіть в розчині:

на 10 літрів води 50 гр. прального порошку, 6 ст. ложок солі, столову ложку нaшaтирного спиpту і стільки ж 3-х % пеpекису водню.

Потримати одяг годин п’ять після чого прати в режимі делікатного прання.

Гольфи і шкарпетки можна замочити в теплій воді, додавши туди 2 ст. ложки боpної киcлоти – це відмінна профілактика від гpибкових захвopювань. Так можна вибілювати і маєчки. Потім прати в звичайному режимі.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page