fbpx

Зробив помилку – перевіряв майбутню дружину на меркантильність. Вона перевірку пройшла, але образилася і покинула мене. Як її повернути?

У мене прекрасна дружина – найулюбленіша жінка і найвірніша. Була… Ми були настільки близькі один одному, що часом нам не потрібні були слова. Щоранку, розлучаючись перед роботою, давали обіцянку якомога швидше повернутися додому. А ввечері, стрімголов, поспішали побачитись.

Тільки ось я все це зміг перекреслити одним недолугим вчинком.

Справа в тому, що у мене свій бізнес, який добре розвивається і йде вперед. Зробивши пропозицію, тоді ще своїй дівчині, мене все ж мучили сумніви з приводу її щирого ставлення до мене. І я вирішив перевірити її на чесність.

Коли до весілля залишалося буквально тиждень, я оголосив своїй нареченій, що збанкрутував. Сам боявся і подумати, що вона мене покине, тим не менш, зробив це. Кохана все одно вийшла за мене. Сказала, що разом ми все подолаємо. Після цих слів, я просто був на сьомому небі від щастя.

Відгуляли красиве весілля. Вечір вийшов приголомшливим. А моя дружина все це підкреслила своєю витонченою красою. Вона була такою щасливою в цей день, що мені стало ніяково за ту свою перевірку. Але вирішив нічого не говорити, тому, як реакція могла б бути непередбачуваною. І мої побоювання не були марними.

Після трьох місяців подружнього життя ввечері ми лежали і базікали на дивані. Розмова зайшла за банкрутство. Дружина запитала, як я так швидко все зміг відновити, а я виявився не готовий до такого питання. Забарившись з відповіддю, я сам себе здав. Як тільки дружина все зіставила і зрозуміла, що банкрутство було лише вигадкою, вона просто ошаліла. Я її такою ніколи не бачив. Мені здавалося, що вона зараз не те щоб квартиру рознесе, а весь будинок зрівняє з землею. Сказавши все, що думає, вона пішла спати в спальню, а мені постелила в іншій кімнаті.

Я сподівався, що цим і закінчиться. Але вранці мене чекав великий сюрприз. На кухонному столі лежала записка. Там було написано, що кохана не буде жити з чоловіком, який їй не довіряє і перевіряє. Писала, що такі стосунки не можуть існувати і що немає сенсу далі продовжувати цей фарс.

Я заглянув в шафу. Її речей не було. Вона пішла. Від цієї думки мені стало не по собі.

На мої дзвінки дружина не відповідає. У будинок до батьків мене теж не пускають. У мене немає ніякої можливості поговорити з нею і вибачитися. Я прекрасно розумію її стан. Дізнатися, що твій коханий чоловік перевіряв тебе на щирість після всіх тих зізнань у коханні, які вона мені говорила, це дуже складно. І, дійсно, дуже прикро і несправедливо. Але я розкаявся в скоєному. Я дуже хочу її повернути. Я готовий на колінах вимолювати прощення, тільки дайте мені можливість це зробити.

Як мені достукатися, якщо мене обклали з усіх боків і не дають з нею зустрітися?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page