fbpx

ЗСУ подякувало пропагандисту за «наводку»

Військовий кореспондент пропагандистського видання Известия Валентин Трушнін 30 червня показав удари “танкової каруселі” ЗС рф по позиціях Збройних сил України в Донецькій області і так хвалився умільцями, що розсекретив з дрона їхню позицію У своєму сюжеті пропагандист використовував дрон, щоб показати постріли з танків. Коли ворожий танк під’їжджав до дерев, щоб почати стрілянину, в кадр воєнкора потрапив навколишній ландшафт.

Матеріал Трушина досі видно на сайті пропагандистського видання.

У Telegram-каналі СтратКом ЗСУ повідомляють, що в його розпорядженні опинилося звернення матерів солдатів військової частини № 74325 з міста Знаменськ (РФ), які поскаржилися на “злив” даних журналістом.

У листі сказано, що Трушнін “розсекретив місця базування військової техніки та особового складу” окупантів. В результаті цього позиції противника опинилися під ударом важкої артилерії ЗСУ.

В результаті успішної операції Захисників України п’ять російських солдатів 200, ще троє “дуже 300”, передає Главрєд.

“Зі свого боку хочемо подякувати Валентину Трушину за своєчасну і точну інформацію. По поверненню в Україну його вже чекає чергова грошова винагорода”, – пожартували автори “Страткому ЗСУ”.

Фото: Главред.

07/08/2022

You cannot copy content of this page