fbpx

Зуби – віддзеркалення вашої карми. Проблеми з зубами – значить робите в житті щось не так

За переконанням східних містиків, зуби людини відображають її карму. Якщо людина є володарем красивих і рівних зубів, то і карма у неї відповідна – чітка і рівна. Наявність кривих зубів красномовно свідчить про те, що людині доведеться відпрацьовувати одразу кілька різних програм, розповідає Marvenuss.

Рідкісні зуби бувають у пристрасних натур, а «кінські» зуби свідчать про злу вдачу їхнього власника. Немов звір, така людина буде гризти всіх підряд.

Читайте також:
Психосоматика: скажіть, що у вас бoлить і я скажу, що вам потрібно міняти в житті

Верхні і нижні зуби

Передні зуби символізують те, що батьки передали дитині (і хороше, і погане). Якщо передні зуби сильно відрізняються від інших, то це означає, що батьки людини мають дисгармонічну карму і не зможуть захистити свою дитину. Дитині доведеться шукати опору і захист серед чужих людей. Верхні щелепи символізують собою предків по батькові, а нижні – предків по лінії матері. Зуби, які розташовані біля зубів мудрості, характеризують наших далеких предків.

Чотири передніх нижніх різця показують місце, яке займають батьки в житті людини, а чотири верхніх різця – місце, яке людина хоче зайняти поруч зі своїми батьками.

Оскільки права частина тіла відображає відносини з батьком, то проблемні зуби, розташовані праворуч, говорять про те, що у людини існує конфлікт з батьком. Це означає, що їй треба змінити своє ставлення до батька, ставитися до нього більш терпимо. Якщо ж болять зуби, що знаходяться зліва, то слід налагодити взаємини з матір’ю.

Молочні зуби

Молочні зуби, як правило, вказують на ті проблеми, які чекають дитину в дорослому житті. Якщо спочатку з’явився різець, то це хороший знак для дитини: вона зможе в майбутньому сама змінити своє життя. Якщо молочні зуби довго «тримаються» і не випадають, то людина в дорослому житті буде інфантильною і безвідповідальною. Про таких людей так і кажуть: «доросла дитина».

У 7-8 років у дитини з’являються нові, корінні зуби. Постарайтеся налаштувати ваше чадо на позитивні емоції, як можна частіше говорите йому про те, що ви його любите. Ні в якому разі не допускайте негативних висловлювань на його адресу – цим ви можете зіпсувати дитині подальше життя.

Читайте також:
Шлюб руйнує не відсутність грошей, близькості у лiжку чи спілкування. Реальна причина інша. І вона страшніша

Молочні зуби і замінюючі їх корінні, рідко різняться між собою. Молочні зуби показують потенційні проблеми, і те, що людина може в своєму житті змінити. Тому дуже важливо звертати увагу на те, який зуб виросте у дитини першим. Добре, якщо дитина з’являється на світ з будь-яким зубом. Якщо у новонародженого є молочний зубчик (особливо якщо це різець), то це говорить про те, що це вільна особистість. Така людина здатна змінювати карму, йому дана можливість змінювати свою долю, він має право вільного вибору.

Молочні зуби дозволяють батькам зрозуміти, в якому руслі слід розвивати свою дитину, хто протягом життя буде його захисником і опорою, якими нахилами він буде володіти, і які спадкові задатки можуть проявитися у нього.

Корінні зуби і зуби мудрості

Корінні зуби мають глибоке коріння. Ці зуби є символом тих життєвих уроків, які людина перенесе в життя. Криві нерівні зуби, урaжені кaрієсом, означають те, що ваша дитина в майбутньому перенесе багато поневірянь і труднощів. Корінні зуби є показником фaтуму, це те, що ми вже не можемо змінити в своєму житті, те, що ми отримуємо, як наслідок помилок і промахів наших предків

Зуби мудрості виростають у тих людей, які придбали життєвий досвід, зміцніли душею і тілом. Всі чотири зуби мудрості з’являються далеко не у всіх, а тільки у тих людей, хто удостоївся захисту зберігачів роду. Саме тому в минулі часи зуби мудрості видаляли з дуже великим небажанням.

Зуби мудрості потрібно заговорювати окремо від інших зубів. Відбувається це так: як тільки прорізається перший зуб мудрості, потрібно нашептати на воду такі слова:

«Мудрість моя, захист мій, чур, бiль і хвoроба – не моя!». У воді обов’язково повинна відображатися Місяць. Заговореної водою потрібно пополоскати рот або випити її.

Згідко з древнім повір’ям, кількість зубів людини є символом Золотого століття на Землі. Цей період тривав на нашій планеті до тих пір, доки не зникла десята планета сонячної системи – Фаетон. До того Сатурн мав 32-річний цикл обертання навколо Сонця. В силу цього, люди, які мають всі зуби, знаходяться під його духовної захистом. Вони стають володарями охоронної грамоти пращурів, що захищає їх від будь-якого негативного зовнішнього впливу, несприятливих життєвих ситуацій. Будь-які проблeми з зубами вказують на те, що людина повинна переходити до дій, навчитися об’єктивно, сприймати життєві ситуації і формулювати свої бажання. Вона повинна дозволити іншим людям допомогати їй в цьому, якщо вони проявлять таке бажання. Внаслідок цього замість того щоб «точити зуб на кого-небудь», краще зайнятися втіленням своїх бажань

You cannot copy content of this page