fbpx

Зважений та щасливий: український богатир Василь Вірастюк поділився враженнями від зйомок шоу (фото)

16 квітня відбувся старт та перший день зйомок телепроекту “Зважені та щасливі”, в якому тренером буде богатир з Прикарпаття.

Враженнями від зйомок франківський стронгмен поділився у себе на сторінці у мережі.

“Що ж, час відкривати карти. Ми довго тримали все в таємниці, а тепер готові сказати: сьогодні почалися зйомки 8 сезону проекту “Зважені та щасливі” (The Biggest Loser), у якому нова ведуча Мирослава Ульяніна, тренери; Я Василь Вірастюк, В’ячеслав та Марина Боржемская-Узелкова”, – йдеться у повідомленні.

Василь додає, що неймовірно щасливий стати частиною величезної, креативної команди професіоналів. І докладе максимум зусиль, аби виховати в учасниках (а також – в глядачах) новий підхід до його способу життя.

Читайте також: “ЦЕ ВСЕ ШОУ І В НЬОМУ НЕМА АНІ КРАПЛІ ПРАВДИ”: ГЕРОЇНЯ “ОДРУЖЕННЯ НАОСЛІП” ПОЯСНИЛА СВОЮ ДИВНУ ПОВЕДІНКУ (ФОТО, ВІДЕО)

“Разом станемо кращими, здоровішими, більш енергійними, і в результаті – щасливішими! P.S. я пообіцяв своїй команді (а це 3 пари, 6-о учасників) що буду тренуватися разом з ними, та втрачати вагу звісно.

Мирослава в свою чергу пообіцяла йти в зворотньому напрямку, тренуватися з навантаженнями та набирати вагу, адже її теперішня вага катострофічно мала”, – наголосив стронгмен.

Джерело.

You cannot copy content of this page