fbpx

Звернення мудрого учителя до усіх батьків. Ділимося з Вами цим зверненням, адже підтримуємо кожнісіньке її слово

Звернення мудрого учителя до усіх батьків. Ділимося з Вами цим зверненням, адже підтримуємо кожнісіньке її слово.

Директорка однієї з британських шкіл шкіл написала всім батькам листа з розкладом онлайн-занять…

Ділимося з Вами цим зверненням, адже підтримуємо кожнісіньке її слово:

«Дорогі батьки школярів!

Тепер вам треба займати своїх дітей різними заняттями і створити графік. У вас в планах години навчання, читанням книжок. Але є одне але…

Наші діти так само неспокійні і розгублені, як і ми зараз. Вони не тільки чують все, що навколо відбувається, але й відчувають нашу постійну тривогу. Вони ніколи раніше такого не відчували і не бачили. І хоч ідея не ходити до школи місяць звучить класно, вони напевно уявляють собі літні канікули, а не реальність із сидінням вдома, не зустрічаючись із друзями

В наступні тижні ви помітите зміни в поведінці дітей. Тривогу, злість, протести, через те, що вони не можуть жити нормальним життям. Вони будуть сперечатись і бунтувати весь цей час. Це нормальна і очікувана поведінка в таких умовах.

Все, що дітям зараз потрібно – комфорт і любов. Відчути, що все налагодиться і буде в порядку. Значить в такі моменти забувайте про графік і навчання. Почніть читати якусь книжку разом, як родина. Спечіть печиво чи намалюйте картинку.

Не переживайте, що діти відстануть від програми. Всі діти зараз в одному човні і врешті буде все добре. Коли ми повернемось у класи, то ми все відкоригуємо і надолужимо в тому місці, де вони зупинились. Наші вчителі в цьому експерти! Не гримайте на дітей через те, що вони не хочуть робити математику!

Все, що я хочу вам сказати: врешті психіка вашої дитини в цій ситуації набагато важливіша за її академічні знання. І те, як вони почуватимуться зараз, всі ці тижні, залишиться з ними на все життя в пам‘яті. Зважайте на це щодня»!

You cannot copy content of this page