fbpx

Зворушлива заява принца Гаррі перед тисячами глядачів

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл знаходяться в офіційному турі по Австралії і Океанії, вчора вирушили на острів Какаду, де дали старт змаганням “Jaguar Land Rover driving challenge”– проходженню смуги перешкод на час.

На церемонії відкриття Invictus Games (“Ігри нескорених”) герцог Сассекський перед натовпом глядачів і шанувальників розповів, що скоро стане батьком. Повідомляє Intermarium з посиланням на Сегодня.ua

Читайте також: Створено революційну вакцину, яка позбавить від тютюнової залежності

Під час самої промови Гаррі сказав: “перш за все, спасибі за те, що ви тепло приймали Меган і мене останні кілька днів”. Також принц Гаррі додав, що він радий розділити особисту радість з усіма присутніми на відкритті щорічних змагань Invictus Games.

“Я дуже гордий, що зміг представити вам мою дружину, і ми були такі раді, що маємо можливість відсвяткувати особисту радість поповнення в родині з вами всіма”, – сказав принц Гаррі.

Invictus Games – міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і діючих військових, які стали інвaлідами, що проводяться в різних країнах з 2014 року за ініціативою принца Гаррі. Змагання включають в себе греблю на тренажерах, баскетбол на колясках і волейбол сидячи.

You cannot copy content of this page