fbpx

Зима вже близько: синоптики повідомили дату похолодання в Україні

В Україну йде похолодання, і вже на початку нового тижня громадяни відчують наближення зими.

Про це свідчить прогноз погоди Укргідрометцентру. У понеділок, 18 листопада, по всій території країни очікується мінлива хмарністю.

У західних областях температура повітря вночі опуститься до +4 градусів, а вдень прогріється до +10 … +13. У східних областях вночі очікуються заморозки: до -3 градусів, а вдень розпогодиться до +9. У центрі вночі стовпчик термометра опуститься до +5, проте вдень очікується до +8. На півдні вночі покаже +2 … +6 градусів, вдень – до +13. У Києві температура вночі – +1 … +3, вдень – +5 … +7 без опадів.

У вівторок, 19 листопада очікується мінлива хмарність. У західних областях збережеться тепла погода: вночі +5 … +7, вдень + 11 … +14 градусів. У східних областях вночі буде прохолодно, до -4 градусів, проте вдень прогріється до +7. У центрі очікуються +1… +3, вдень прогріється до +9. На півдні теж стане холодніше: вночі +2 … +5, вдень +8 … +12. У Києві вночі очікується 0 … +2, вдень +7 … +9.

У середу, 20 листопада, тенденція до похолодання збережеться. У західних областях вночі стовпчик термометра опуститься до +5 градусів, удень +9 … +13, без істотних опадів. У східних областях вночі до -4, вдень + 2 … + 4. У центрі вночі очікується +1 … +4, вдень до +8. На півдні вночі +2 … +5, вдень +4 … +10.

У четвер, 21 листопада, погода почне псуватися. У західних областях очікуються дощі. Температура повітря вночі +4 … +6, вдень +8 … +10. В інших регіонах України опадів поки не буде. У східних областях стовпчик вночі жителі відчують прихід зими: -6… -8, вдень прогріється до +3 градусів. У центрі також вночі очікується мінусова температура – до -2, вдень +2 .. +5. У південних областях вночі стовпчик термометра опуститься до +1 градуса, вдень потеплішає до +6.

 

За матеріалами: obozrevatel

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page