fbpx

10 ознак, які видають недоглянуту жінку. Перевірте себе і якнайшвидше виправте недоліки

Деякі параметри краси – це те, що дається нам від природи і що ми ніяк не можемо змінити (зріст, колір очей, пропорції обличчя і т.д.). Але виглядати завжди доглянутою і елегантною під силу будь-якій дівчині – якщо у неї є відповідне бажання.

Бути доглянутою прагнуть всі жінки. Однак часто дрібні, але дуже помітні помилки, здатні зіпсувати весь образ. Навіть знаменитості, відвідуючи світські заходи в дорогих вечірніх сукнях, іноді забувають про елементарні речі, які псують весь вигляд. Не повторюйте цих помилок, щоб навіть в звичайних джинсах виглядати доглянутою і жіночною.

Читайте також:

1. Відросле коріння іншого кольору. 

Якщо немите волосся ще можна якось замаскувати за допомогою сухого шампуню, то помітно відросле коріння ніяк не сховаєш. І це головна ознака недоглянутої голови. Якщо ви вирішили кардинально змінити колір волосся, то стежте за тим, щоб регулярно поправляти корінчики.

2. Посічені кінчики волосся. 

Навіть якщо ви посилено і дбайливо намагаєтеся відростити волосся, це не привід ходити з посіченими кінцями. Виглядає це дуже неохайно, так що краще періодично підстригати волосся хоча б на пару сантиметрів.

3. Обдертий лак.

 Запам’ятайте правило доглянутої жінки: краще натуральні нігті без лаку, ніж місцями обшарпаний лак. Особливо це правило стосується яскравих і темних кольорів, адже такі нігті здатні занапастити найвишуканіший образ. Якщо немає часу на свіжий манікюр, краще зітріть старий лак повністю.

4. Наросла кутикула і задирки.

Може скластися враження, що на цю дрібницю мало хто дивиться, однак насправді кутикула і задирки дуже помітні. І саме ці дрібниці здатні зіпсувати загальний образ, навіть якщо ви зробите шикарну зачіску і одягнете красиву сукню. Намагайтеся регулярно приділяти час нігтям.

5. Проблемна шкіра.

Звичайно, прищі і вугрі – не завжди ознака того, що жінка за собою не доглядає. Іноді це прояв хвороб або порушень. Але опускати руки в боротьбі з недосконалостями не можна, так як рівна доглянута шкіра – еталон краси, до якого треба прагнути. Якщо у вас проблемна шкіра, стежте за харчуванням, робіть регулярні маски і чищення, скористайтеся порадами косметолога.

6. Жовті зуби. 

Про це мало хто скаже в обличчя, але жовтувата посмішка ще нікого не прикрашала. Запам’ятайте, кава, чай і сигаpeти – головні вороги білизни зубів. Якщо не можете позбутися від шкідливих звичок, то регулярно робіть відбілювання.

7. Несвіжий макіяж 

Звичайно, у всіх бувають довгі і складні дні, коли немає часу освіжити макіяж. Але це не привід ходити з «поплившим» тональним кремом, обсипаною тушшю або змазаними тінями і помадою. Носіть з собою матуючі серветки, використовуйте базу для тіней, освіжайте помаду після їжі, щоб максимально швидко поправити зовнішній вигляд.

8. Суха шкіра.

Шкіра обличчя потребує постійного зволоження. Це не тільки сповільнює старіння, а й надає їй здоровий, доглянутий вигляд. Суха, що лущиться шкіра виглядає неохайно. Використовуйте зволожуючі і живильні креми і маски.

9. Недоглянуті брови. 

Зараз в моді натуральні брови, але це не означає, що за ними зовсім не потрібно доглядати. Корекція лінії брів необхідна практично всім. Брови потрібно регулярно корегувати за допомогою ножиць та пінцета, зберігаючи форму. Під час нанесення макіяжу використовуйте прозорий гель для брів, щоб волоски лежали як потрібно.

Читайте також: Поки всі дивляться на новонароджену дитину, мама нової мами дивиться на свою дочку. Ні її чоловік, ні свекруха, ні сестра не можуть бачити те, що бачить рідна мати

10. Потріскані губи. 

Завжди носіть з собою бальзам для губ. У багатьох жінок є проблема сухості губ. Обов’язково стежте за ніжною шкірою губ, щоб вона залишалася м’якою і зволоженою: використовуйте живильні маски, скраби і бальзам або масло.

Опублікувати 23 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page