fbpx

10 правил здорового щоденного харчування від Аніти Луценко

Знаменита українська тренерка та спортсменка Аніта Луценко завжди ділиться в мережі зі своїми шанувальниками корисними публікаціями про схуднення та дієти. В одному нещодавніх постів жінка розповіла про власні 10 правил здорового щоденного харчування, пише 24 канал.

Аніта Луценко зізналась в Instagram, що незважаючи на здоровий спосіб життя інколи любить їсти смажену та надто калорійну їжу. Однак у її щоденному раціоні завжди знайдеться місце для корисних продуктів та спорту, який “замінює” шкідливу їжу.

Пропонуємо дізнатись, яких же 10 правил їжі та активності дотримується Аніта Луценко.

“1. 90% здорової їжі і 10% “шкідливостей” за день.

2. Основа раціону – це овочі! Їх найбільше за день – від 500 г до 1 кг.

3. Багато не холодної води, вранці – 300 мл.

4. Раз ​​в тиждень аутофагія, в середу.

Читайте також: 15 відомих людей, які залишили своїх дітей без спадщини

5. Завжди снідаю!

6. Обід завжди намагаюся зробити максимально щільним і поживним! Тому після обіду можу з’їсти смаколик для задоволення рецепторів в солодкому. Але не заміняю ніколи нормальну їжу солодким!

7. Живу на 5 поверсі без ліфта, не користуюся ескалатором, якщо це можливо.

8. Завжди чимось займаюся: або “силова”, або танці, або пробіжка, або йога.

9. Я не рахую ккал, тому що для мене важливіший розмір порції – 350-450 г!

10. Стараюсь поїсти до 20:00! Якщо їм після, то на вагах завжди йде плюс”.

Продолжу 😃😂 суп из чечевицы с шпинатом и салат с курицей и капустой. ☘☘☘☘☘🐇 ⠀ Каждую среду, в знак солидарности со всеми участницами программы похудения для дома @wowbodycom ну и конечно в знак любви к себе и разгребания завалов тела за неделю 😂😂😁 делаю разгрузочный день)) Кодовое название – коротко «16/8» или «Аутофагия». За открытие этого механизма в 2016 японец получил Нобелевскую, а Фус Света говорит, что это самый эффективный разгруз ;) Происходит самообновление клетки, удаление чужеродных микроорганизмов и токсических белков….если интересно, то почитать можно в Гугле ;) но долго! клетка самоочищаться при голодании 16 часов ( в ночное время удобнее всего) ⠀ Схема: Завтрак: белковый ( сырники, творог, яичница, омлет) Перекус: фрукт или салат Обед ( около 15-16 часов): углеводный( чечевица, овощи, каши, макароны) И после этого рот на замок)) до утра ….отсчитав 16 часов. ⠀ То есть фактически и я остаюсь без ужина 🤷🏼‍♀️ мне очень нравится эффект, самоощущение и никакого напряга☺ ⠀ Пить можно воду чай травяной )) без ничего #аутофагия_анита_среда

Публикация от Анита Луценко (@anitasporty)

You cannot copy content of this page