fbpx

10 причин мати в друзях Овна

Овни постійно світяться енергією, ентузіазмом і приcтраcтю до життя. Зверніть увагу на Овнів серед знайомих і, може бути, що саме їм судилося стати вашими кращими друзями! Ми підготували 10 причин мати Овна в якості друга або коханої людини:

Овни прагнуть до пригод

Якщо ви не можете придумати заняття для вихідних? Наберіть номер друга, який народився в період з 21 березня по 14 квітня. Він точно буде знати декілька варіантів. Овни знаходять пригоди так само просто, як ви відкриваєте газовану воду. Коли людина, народжена під знаком Овна, присутня на стандартних фотографіях з сімейного альбому, то це точно – найяскравіше його місце. Де б не з’явилися такі люди, з ними приходять щастя і сміх.

Однак справа не тільки в тому, що Овни шукають пригоди і гострі враження. Це люди приcтраcті, тому майже всі їхні починання увінчуються успіхом, до того ж дуже швидко!

Вони горять позитивом

Овни надзвичайно позитивні! Вони з легкістю вливаються в будь-яку соціальну сферу, особливо не напружуючись. Дуже рідко трапляється, що їм незручно або ніяково, і скаржитися їм не до душі.

Мінус лише в тому, що в разі, коли щось йде не за планом, засмучуватися доведеться вам одному. Овну абсолютно все одно! Якщо йому і трапляються на шляху переживання, то лише тоді, коли доля справді дуже сильно його б’є.

Овни в будь-якому випадку оптимістичні

Практично всі Овни постійно налаштовані оптимістично, якою б провальною не була на вигляд ситуація для оточення. Ось від чого їм настільки часто бідкаються в жилетку. Якщо вас спіткав відчай і терміново потрібно знайти надію – телефонуйте Овну.

Це вірні люди

Люди, народжені під знаком Овна, як один дуже вірні. І краще за інших зберігають особисті секрети. Тільки ось ображати таких людей не варто, адже в такому разі Овен перетвориться на впертого і агресивного барана.

Зате друг-Овен завжди підтримає у складній ситуації і ніколи не кине, якщо життя почне тріщати по швах.

Вони прямі

Девіз кожного Овна: чесність – найкраще. Саме тому ви можете бути впевнені, що Овен не стане виляти і недоговорювати, боячись зачепити ваші почуття. Коли вам необхідний чесний і неупереджений коментар, обов’язково запитайте, що думає народжений на початку весни.

Природно в свою сторону вони вимагають того ж. А зрада Овна – cмeрті подібнa, адже cмeртeльний ворог гарантований.

Їм необхідна незалежність

Овни не стануть набирати о третій годині ночі, щоб попросити підкинути додому або поспівчувати розставанню. Вони борються з труднощами самі, в гордій самоті. В якості друзів або кохaнців вони не вимагають особливої ​​ввічливості. Будь-які проблеми для них – лише випробування долі, яке краще подолати самому.

Це до того ж означає, що якщо Овен буде не здатний впоратися без допомоги, ви повинні довго просити його дозволити йому ж допомогти. Тільки таким способом він прийме допомогу.

Вони гідні довіри

Овну можна розкрити будь-яку таємницю. Навіть код від смартфона йому довірити можна! Ці люди високо цінують довіру, а все від того, що стають надійним тилом для близьких, і самі так само довірливі. Вони очікують, що їхні близькі і рідні проявлять таку ж поведінку.

Овни щедрі для інших, і скупі для себе

Ці люди, як ніхто інший, вміють грамотно витрачати гроші. Не варто плутати зі скупістю: якщо другу потрібна допомога, Овен в будь-який момент позичить. Їм незручно, якщо на свято бюджет не дозволяє їм порадувати товариша найкращим і дорогим подарунком.

Коли мова заходить про витрати на оточуючих, Овен не думає двічі. А ось при необхідності витратитися на себе, справи йдуть інакше. Час від часу почуття провини у них викликає навіть покупка речей абсолютно необхідних. Їх побут мінімалістичний, а вдома не наповнені зайвими предметами.

У Овнів є амбіції

Овни постійно прагнуть до досконалості: працювати більше, отримувати більше, побачити більше і т.д. А подібний вогник ентузіазму зазвичай вкрай заразний.

Однак, їх позитивні амбіції часто можуть нести і небезпечні наслідки для здоров’я. Багато прaгнeнь – багато завзятості. Овни не володіють терпінням і обожнюють рухатися вперед.

А тепер подивіться на все в комплексі

Якщо кинути ще один погляд на пункти, стає очевидним, що в колі спілкування вам життєво необхідний хоча б один товариш Овен. Це гарантований до грoбoвoї дошки.

Він не стане йти на компроміс і буде направляти вперед. Він ідеаліст і прагне за великими ідеями! Він примхливий, нетерплячий, імпульсивний, але від цього лише краще. І він справді має риси, які допоможуть йому стати найкращим партнером по життю і в любові.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page