fbpx

14 найчудовіших зачісок для твоєї принцеси!(фото)

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про жінку, яка робить чудові зачіски для своєї маленької донечки Грейс! Звуть її Шеллі Гіффорд, живе вона в місті Мельбурні, Австралія.

Її здібностям позаздрить кожна матуся – ви тільки подивіться, як вона вміє перетворювати волосся своєї дочки в шедеври! Сама Шеллі визнається, що її завжди захоплювало заплітання волосся. Колись вона вміла плести тільки традиційні види кісок, щось на зразок французької коси.

Все почалося в квітні 2014 року – тоді Шеллі побачила в соціальних мережах цілі акаунти, присвячені різним зачіскам. Її це дуже зацікавило, і з того часу вона освоїла безліч різних стилів зачісок

Тоді ж вона стала вести власні сторінки в Facebook і Instagram, на яких і публікує свої роботи. Шеллі зізнається, що при такій завантаженості зі шкільними та позашкільними заняттями, ранкові години для неї справжня розрада – адже в цей час вона може побути зі своєю сім’єю.

Читайте також:   У 1997 році ця жінка народила сімох дітей – і її відразу покинув чоловік. Ось як склалася її доля

Це неймовірно чудово, коли є можливість побути разом зі своїми рідними перед початком божевільного дня

Шеллі: «Я завжди любила плести коси. І використовувала будь-яку можливість потренуватися на своїх друзях або знайомих ».

І якщо і у тебе є така чудова принцеса, можливо пора і тобі внести щось нове в свій ранок, коли ти разом зі своєю сім’єю почнеш незвично свій новий день?

За матеріалами.

Опубліковано 4 січня 2019 року

You cannot copy content of this page