fbpx

20 років пролетіли як один день. Доня виросла, вийшла заміж і вже жила окремо. Здавалося б, тепер знову можна пожити “для себе”, відновити романтику. Але саме в цей час Коля почав затримуватися на роботі, мотивуючи великою завантаженістю. Знайомі шепнули – дивись, Микола на молоду задивляється

Розповім як підняла свою оцінку в очах чоловіка одна моя добра подруга. Назву її Оля, а його Коля. Так ось халепа, почала Оля помічати, що після 20 років шлюбу Коля вже не так дивиться на неї як раніше – із захопленням.

В молодості Оля мала славу першої красуні на курсі. Всі хлопці мріяли про її увагу. Але Оля вибрала не найкрасивішого Колю. Зате він носив її на руках і безмежно кохав. Був неймовірно хорошим чоловіком, а коли з’явилася дочка –  і батьком. А що ще потрібно жінці?

І ось, 20 років пролетіли як один день. Доня виросла, вийшла заміж і вже жила окремо. Здавалося б, тепер знову можна пожити “для себе”, відновити романтику. Але саме в цей час Коля почав затримуватися на роботі, мотивуючи великою завантаженістю. Знайомі шепнули – дивись, Микола на молоду задивляється. Ось тут і вирішила Оля провчити свого чоловіка.

Вмовила якось вийти прогулятися вулицею. Одягла гарну сукню, зробила макіяж, зачіску. Йдуть по вулиці … Оля на половину корпусу попереду чоловіка. Побачила красивого молодого чоловіка показала йому язика і підморгнула!

Чоловік здивовано підняв брови і обернувся в слід Олі і Колі. Оля звернула увагу чоловіка –  глянь, мовляв, цей чуть шию не скрутив. А сама знову як тільки побачила імпозантного чоловіка, що йшов назустріч, показала язика і підморгувала!

Реакція чоловіків була одинаковою – здивування на обличчі і погляди услід Олі та Колі))). Ось так і пройшли по всій вулиці. Микола не знав що й думати, а Оля була дуже задоволена собою.

На наступний день Микола з’явився додому вчасно з великим букетом тюльпанів. Мабуть, вирішив, що “така красуня потрібна самому”. Зрозуміло, що Оля ніколи не говорила йому про свою маленьку хитрість. Та й навіщо? Головне, що в домі знову кохання і романтика, як колись, в юності.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page