fbpx

21 березня о 3:43 зійде перший весняний Повний місяць: 5 справ, які не можна робити найближчим часом

Дізнайтеся, чого в жодному разі не можна робити на повню.

Уночі 21 березня о 3:43 за київським часом зійде перший весняний Повний місяць.

Це явище завжди мало містичний вплив на людей. Відомо, що в цей період наш емоційний стан дуже нестабільний, тому є ризик посваритися з близькими людьми. Яких ще неприємних ситуацій варто уникати, читайте в нашому матеріалі.

1. Спати з відчиненими вікнами

Кажуть, що місячне світло забирає жіночу красу, тому краще спати в цей період із зачиненими вікнами. Також яскравий Місяць викликає необґрунтоване почуття тривоги, що провокує безсоння.

2. Чинити маніпуляції з організмом

На Повний місяць організм людини слабкий та погано переживає будь-які втручання. Не варто планувати на цей період опepaції: є ризик кpoвoтeч та загострення хвopoб.

Навіть косметолога краще відвідати в інший день, адже на повню чутливість opганізму підвищується. Заплануйте «сеанси краси» на молодий Місяць.

3. Позичати гроші

На Повний місяць категорично заборонено давати гроші в борг – інакше стосунки з боржником зіпсуються. Не варто й багато витрачати чи робити грандіозні покупки: в ці дні людина схильна до імпульсивних та необдуманих вчинків. Не рекомендується навіть просити про підвищення зарплати чи посади, бо може дійти й до звільнення.

Читайте також: Моя бабуся прожила безбідне життя і поділилася секретами, як вимести з дому негатив, безгрошів’я, неприємності і залучити гроші

4. Прибирати дім

Повний місяць – період хаосу. Тому прибирання навряд чи буде продуктивним. А ось що більш неприємно – можна ненароком позбутися потрібних речей.

5. Стригти волосся

Прикмети говорять: якщо відвідати перукаря в Повний місяць, в голові буде хаос. Намагайтеся підстригати кінчики та фарбуватися, коли Місяць росте, а стрижку плануйте тоді, коли він спадає.

За матеріалами – 1+1

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page