fbpx

3 книги від мільйонерів, які відкриють вам секрети багатства

Кожні 60 секунд хтось в світі стає мільйонером

Чи замислювався ти коли-небудь, що за люди – сучасні мільйонери? І яким чином вони заробили свій капітал? Перші думки, які приходять в голову: «Та цей хлопець геній!», «Напевно допомогли багатенькі батьки …», «Це рідкісна удача» і т. п., пише 5 Сфер.

Насправді, успішні бізнесмени (в більшості своїй) вийшли з середньо забезпечених сімей і не мали геніальних здібностей чи великої удачі. Вони дуже багато працювали, працюють і будуть працювати.

За статистикою, мільйонери в середньому працюють 50-55 годин на тиждень. Більшість з них починають заробляти з юних років. Наприклад, Ендрю Каpнегі вже з 13 років почав працювати на текстильній фабриці.
У цьому огляді підібрані книги звичайних людей, які зуміли стати мільйонерами. Вони діляться своїми історіями, дають поради, перевірені власним досвідом, і надають читачеві інструменти для залучення багатства.

«Мільйонер за хвилину» Марка Хaнсена

Марк Хaнсен – доларовий мільйонер, мотиваційний оратор, відомий тренер і успішний письменник. Спільно з Джеком Кeнфілдом, він створив серію книг «Курячий суп для душі», яка була визнана журналом «Tіme» – «видавничим феноменом десятиліття».

У своїх книгах Хансен відзначає, що його мета – допомогти стати мільйонерами 1 000 000 людей! А книга «Мільйонер за хвилину» стала інструментом в досягненні цієї мети. «Мільйонер за хвилину» – це практичний посібник на шляху до багатства. Автор розкриває техніки «просвітленого» мільйонера, навчає унікальній системі «мільйонер за хвилину» і пояснює, як досягти вершини Гори Мільйонера. Родзинкою книги є оригінальна система поділу книги на «парні» та «непарні» сторінки, завдяки якій розвиваються права і ліва півкулі мозку.

Цитати з книги:

  • Шлях до фінансової свободи починається з тієї хвилини, коли ви вирішите для себе, що вам уготовано процвітання, а не злидні, достаток, а не убогість. Прислухайтеся, може бути, якась частина вашого «я» завжди це знала?
  • Озирніться навколо. Все, що ви бачите, почалося з того, що було думкою в чиїйсь голові. Стілець, на якому ви сидите. Стіл, за яким працюєте. Будинок, в якому живете. Одяг, який носите. Телевізор, який дивитеся. Спочатку була думка. Потім, звідки не візьмись, з’явилася річ. Її не було, – і ось вона перед вами. Все починається з думки.

«Гроші» Сергія Poзвадовського

Автор книги – доларовий мільйонер, бізнес-тренер, засновник і власник тренінгової компанії I’M trainings. До того, як домогтися успіху, Сергій Pозвадовський був банкрутом тричі. Однак завзятість і віра в свою справу дозволили йому позбутися колосальних боргів і досягти бажаного. Сьогодні Сергій успішний у всіх сферах життя і вчить людей навичкам багатої людини.

Книга «Гроші» – це захоплююча історія життя простої людини, яка досягла значного багатства. В її текст гармонійно вплетені практичні вправи, навчаючі правильно ставитися до своїх грошей і часу. Вражаючими прикладами автор показує, чому у одних людей є гроші, а в інших – ні, і розшифровує дієву стратегію «Як стати багатим?». Особливо радує те, що книга «заправлена» дотепним гумором і мотивуючими історіями.

Цитати з книги:

  • Міф – предмет поневолення свідомості і контролюючий алгоритм. Міфи – це пастки. Міфи-пастки з розряду «пожирачів грошей» завжди там, де не виникає оцифрований результат.
  • Стереотипи, вірування і переконання про себе самого не так вже й легко змінити. Це як потужний фундамент всередині тебе. Це звички, які сформували твій характер і є основою твоєї особистості. Твій особистий надлишок, свобода і багатство, а також пробудження бажання розбагатіти прямо пов’язане з рішенням замінити файли на своєму «жорсткому диску». Почни з малого!

«Ніяких обмежень» Джо Вiтале

Джо Вiтале – засновник компанії Hypnotic Marketing, один з героїв фільму «Секрет». Ще 20 років тому він був бездомним, які не мають грошей навіть на їжу. Сьогодні – він доларовий мільйонер, власник відомої інтернет-маркетингової компанії, автор бестселерів. За те, що Джо Вітале об’єднав принципи успішності і духовні практики, шанувальники прозвали його «Буддою Інтернету».

У книзі «Ніяких обмежень» автор розкриває древній гавайський метод «сильних фраз» Хо’опонопоно. Описані автором книги техніки знімають внутрішні блоки, які гальмували розвиток людини. Джо Вiтале запевняє, що повторення особливих фраз за методом Хо’опонопоно, звільняють підсвідомість від обмежуючих установок. І завдяки цьому людина зможе, нарешті, отримати всі дари життя. Сам Джо Вiтале є цьому яскравим прикладом ;)

Цитати з книги:

  • Ваш мозок постійно приймає поспішні рішення. Він намагається працювати ефективно і забезпечити вам безпеку. Скільки тварин кожного виду взяв Мойсей на ковчег? Якщо вам не задавали цю загадку раніше, то, ймовірно, ви відповісте: «Двох». І помилитеся. Мойсей не брав з собою тварин. Це робив Ной.
  • Коли людина висловлює претензії мені, вам або комусь іншому, вона рідко має щось особисто проти мене або вас. Її дії обумовлені програмою. Біда ось у чому: якщо ви бачите щось погане в іншій людині, значить, воно присутнє і в вас.

Читаючи ці книги, ти розумієш, що стати мільйонером під силу кожному. Так, у всіх свій шлях / місія / ідея, але алгоритми дії для досягнення поставленої мети – схожі у всіх сферах. Знаючи їх, ти самостійно зможеш прокласти шлях до свого мільйону.

You cannot copy content of this page