fbpx

4G в Україні: як обрати найвигідніший серед операторів тариф(інфографіка)

Після запуску 4G Київстар увів 6 нових тарифних планів, Vodafone Україна оновила свою лінійку тарифів RED EXTRA, а lifecell застосовує тарифікацію 4G трафіку в мережі у рамках існуючих тарифів, пишуть “Факти.ICTV”.

Київстар для користування 4G контрактні абоненти можуть підключити один із 6 тарифних планів: Київстар 4G, Київстар 4G Extra, Київстар 4G Ultra, Київстар 4G Premium, а також Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP, які містять розширений пакет сервісів.

Для корпоративних абонентів доступні тарифні плани: Київстар 4G 125, Київстар 4G 175, Київстар 4G 275, Київстар 4G Premium, а також Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP.

Ціни: Нові тарифи доступні для підключення від 95 грн (Київстар 4G – безліміт місяць).

Vodafone Україна після введення 4G представив оновлену лінійку тарифів Vodafone RED EXTRA. З урахуванням збільшення обсягу трафіку після запуску 4G, у новій лінійці збільшено обсяг мобільного інтернету.

Залежно від обраного тарифу, клієнтам буде доступно 2, 5, 10 або 14 ГБ, у тому числі і в 4G мережі.

Ціни: Мінімальний тариф для користування мобільним інтернетом коштує 55 грн (Vodafone RED EXTRA XS – 2 Гб на місяць).

Абоненти lifecell до 6 квітня включно могли користуватися зв’язком нового покоління без оплати за обсяг даних, використаних за новою технологією, а з 7 квітня застосовується тарифікація відповідно до тарифного плану абонента.

Трафік 3G + і 4.5G тарифікується однаково. Абоненти самостійно можуть обирати, якою технологією користуватися, у налаштуваннях телефону.

Наприклад, якщо у вас на рахунку буде 10 ГБ інтернету, то ви зможете їх використовувати з будь-якою технологією відповідно до власних потреб, – розповіли в прес-службі оператора.

Ціни: Тарифні плани в мережі lifecell для використання 4G починаються від 50 гривень (Оптимальний смартфон – 3 Гб на місяць).

Нагадаємо, 30 березня, в Україні запрацював зв’язок четвертого покоління – 4G. Першим оператором, що запустив 4G в усіх обласних центрах України, став lifecell

You cannot copy content of this page