fbpx

Для коректної зарядки смартфона достатньо дотримуватися правила 20-80

Правильна зарядка мобільного пристрою дозволяє продовжити термін служби. На думку експертів, в цьому немає нічого складного. Досить спостерігати за правилом 20-80.

Деталі

Суть цього правила зводиться до того, що рівень заряду батареї смартфона повинен зберігатися в межах 20-80%. Простіше кажучи, ви не повинні дозволяти розрядити акумулятор нижче рівня 20%.

Під час зарядки смартфона потрібно переконатися, що рівень акумулятора блоку акумулятора не перевищує 80%. Експерти стверджують, що відповідно до правила 20-80 мобільних пристроїв викидається повільніше. Як результат, термін їх обслуговування збільшується.

З вищезазначеного правила випливає, що неможливо поставити гаджет для зарядки цілу ніч. Ця практика значно прискорює процес деградації акумулятора.

Крім того, експерти не рекомендують використовувати смартфон, коли він підключений до зарядного пристрою, оскільки в цьому випадку він почне перегрітися. Щоб скоротити час зарядки смартфона, слід активувати режим “польоту” або просто вимкнути його. Це дозволить швидше заряджати мобільний пристрій.

Джерело: prostomob.com.

Фото: ілюстративне.

05/22/2022

You cannot copy content of this page