fbpx

5 переконливих причин, чому жінкам варто носити спідниці

Першими почали обгортати тканину довкола cтегон чоловіки у первісні часи. Вони досі носять спідниці як національний одяг чи військову форму в деяких країнах. Але зараз спідницю вважають більше символом жіночності. Існує безліч її форм і дизайнів.

В Україні є рух жінок, які вдягають виключно сукні та спідниці. Тетяна Шульдішова з Черкас в штанях лише мандрує і займається йогою. Вона розповіла Gazeta.ua про 5 причин, чому варто носити спідниці.

Красиво та стильно

“Моя мама одягалася дуже красиво, і в її гардеробі зовсім не було штанів. Мені хотілося бути схожою, – розповідає Тетяна. – Я потайки міряла її вбрання, взуття на підборах і фарбувала нігті. У часи дефіциту одягу мама завжди примудрялася десь знайти оригінальні й стильні речі. Вдома мали багато іноземних журналів мод. Я із сестрою любили їх розглядати. Мама намагалася одягати нас в красиві сукні, в дитячому садку ми завжди були краще за всіх одягнені і причесані”.

Підкреслює індивідуальність

Спідниці та сукні бувають різної довжини і фасонів, тому їх не складно підібрати під тип зовнішності й фігури. Спідниця дозволяє створити велику кількість модних образів в різних стилях. Змінюючи верх одягу і аксесуари, у одній спідниці можна щоразу виглядати по-новому.

Допомагає відчути гармонію в житті

Одягаючи спідницю жінка починає по-іншому рухатися. Змінюється хода, постава і м’якість у поведінці.

“Можна і в спідниці бігти, поспішати кудись, але набагато органічніше не поспішати, пливти, відчувати радість від вишуканості і свободи”, – каже Тетяна.

Піднімає настрій

“Відчуваєш себе привабливою, приймаєш свою природну красу, радієш цьому і своєму відображенню в дзеркалі. Виникає непереборне бажання підібрати аксесуари і красиві туфельки, зробити зачіску і манікюр. Хочеться приділити собі час. Це окупуповується хорошим настроєм і відновленими силами”.

Читайте також: Рекомендації психологів: як дати дитині зрозуміти, що ви її любите

Збільшує кількість уваги від чоловіків

“Перед жінкою, яка виглядає привабливо і жіночно, чоловік хоче поводитися мужньо: поступитися місцем в транспорті, притримати двері, сказати комплімент, подати руку, допомогти донести сумку, подарувати квіти. Чоловіки милуються жінкою в спідниці на вулиці, дивляться їй услід. І не з xтивістю, а з залюбуванням. Місія “краса врятує світ” доручена жінці”.

У 2019 році до моди прийде штучне хутро, брючні костюми, одяг в клітинку та з квітковим принтом.
Наступні роки еко шуби будуть найпопулярнішими речами. Речі у клітинку кілька років можуть залишатися гардеробах.

You cannot copy content of this page