fbpx

5 речей, які я почала робити після розлучення з чоловіком, але краще б робила їх в шлюбі, і вберегла його

Після розлучення з чоловіком я зробила висновки. Хочу з вами поділитися. Можливо, мій досвід буде вам корисний у вашому житті або в вашому шлюбі. Я хотіла б все це розуміти і знати раніше, але на жал, ділюся вже тоді, коли не можливо все змінити.

1. Я менше доглядала за собою (зараз доглядаю)

Я дійсно менше доглядала за собою, ніж зараз. Не приводила себе в порядок. Не поправляла зачіску в перукарні, не робила макіяж. Також я розповніла сильно. І думала, що чоловік мене буде любити такою, яка я є. Повна – значить повна. Недоглянута – значить, і так зійде.

Зараз я себе полюбила. Я за собою доглядаю. Схудла, привела в порядок, наношу легкий макіяж. Оновила гардероб і поліпшила зовнішність в цілому.

2. Я стала менше працювати і залежала від чоловіка (зараз працюю і заробляю)

В останні 10 років шлюбу я дуже сильно матеріально залежала від чоловіка. Мабуть, він це зрозумів. І часто мені докоряв цим. – Мовляв, ось цю кофточку не купуй (дорого), я не виділю тобі гроші. Або навіщо тобі ці парфуми (купи дешевші). Після розлучення я почала ще більше працювати, щоб не залежати ніколи і ні від кого. І вам, жінки, я раджу завжди працювати і мати свою копійчину.

3. Я не приділяла часу чоловікові (зараз я б це робила, бо це важливо)

Я дійсно не приділяла часу своєму чоловікові. Думала, що у нас вже не такі стосунки, що потрібно думати про чоловіка. Потрібно балувати, розмовляти годинами і так далі. У підсумку, він знайшов жінку, з якою є про що поговорити.

4. Я не робила чоловікові компліментів (а потрібно було)

Я останнім часом перечитала величезну кількість робіт психологів. І всі вони радять робити чоловікам, своїм другим половинкам компліменти – Який ти чудовий, гарний, коханий! Як ти добре цвях забив. Я ж цього не робила.

5. Я почала любити себе (в шлюбі я себе не любила)

Я в шлюбі себе не любила. Обмежувала б, ображала. Ставила свої інтереси нижче інтересів чоловіка. А так не можна – потрібно себе любити. І тоді чоловік буде любити теж.

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page