fbpx

5 секретів, яких завжди дотримуються топ-моделі, щоб мати бездоганну шкіру

В чому секрет ідеальної і сяючої шкіри відомих супермоделей? Все не так вже й складно, пропонуємо вам 5 правил, яких потрібно дотримуватися щодня.

1. Використовують міцелярну воду зранку

Якщо ви помічаєте, що ваша шкіра занадто жирна, значить, всьому виною неправильний догляд. Наша шкіра виробляє природний жир, а щоденне ретельне вмивання порушує баланс. Очищайте шкіру перед сном за допомогою спеціальних засобів, а вранці скористайтеся тільки міцелярною водою, яка м’яко очистить і освіжить колір обличчя.

2. Зменшують споживання цукру

Надмірне споживання цукру призводить до появи прищів і раннього старіння шкіри. При вживанні цукор утворює особливі молекули в нашій кpoві, а вони руйнують еластин і колаген, які відповідають за красу і молодість нашої шкіри.

Читайте також: Саморобна золота маска обміняє ваші 50 років на 35

3. Іноді виходять з будинку без сонцезахисного крему

Так, всі говорять про шкоду ультрафіолету і про те, що шкіру потрібно захищати завжди. Але, правда в тому, що сонцезахисні креми забивають пори, тому, якщо ви велику частину дня проводите в офісі, можна іноді відмовитися від цього захисного засобу.

4. Щодня зволожують шкіру

Так, 2-3 літри води в день і регулярне зволоження – ось рецепт свіжої шкіри без зморшок. Зволоження – ключ до здорової шкіри.

5. Регулярні тренування

Коли ми тренуємося, кpoв приливає до поверхні тiла, а разом з нею і поживні речовини. Усе це стимулює шкіру, дозволяє їй зберегти молодий і здоровий вид. Танці або кардіо, силові тренування або пробіжки – вибирайте те, що подобається найбільше і тренуйтеся регулярно!

За матеріалами – STARS.org.ua 

Опубліковано 9 січня 2019 року

You cannot copy content of this page