fbpx

6 типів ювелірних прикрас, які не те що носити, але навіть тримати у себе вдома не варто

6 типів ювелірних прикрас, які не те що носити, але навіть тримати у себе вдома не варто.

Прикраси потрапляють до людей різними шляхами: якісь з них ми купуємо самостійно, інші отримуємо в якості презентів. Однак зустрічаються такі щасливчики, які здатні знайти коштовності прямо посеред вулиці.

Однак надягаючи браслет, каблучку або намисто, чи думають люди про те, що прикраси можуть принести проблеми, страждання і навіть біди?

Пропонуємо вашій увазі шість типів прикрас, які можуть негативно вплинути на життя того, хто ними володіє!

Знайдені прикраси

Маги і езотерики такі коштовності називають своєрідною лотереєю: вони можуть приносити успіх, а можуть стати джерелом нещасть. Все залежить від того, якою була карма у попереднього власника. На окрему увагу заслуговують натільні хрестики. Можете бути впевнені: вони точно не принесуть у ваше життя удачу. Найкраще позбутися від них, якими б прекрасними і дорогими вони не були. Таку знахідку краще віднести до церкви.

Kрадені

Нескладно здогадатися, що дорогоцінні речі такого роду не можуть принести блага тому, хто їх викрав. До речі, ще в стародавні часи люди вірили в те, що людина, викрадаючи дорогоцінну прикрасу, разом з нею забирає всі можливі хвоpоби справжнього власника і його проблеми.

Придбані в ломбарді

Від хорошого життя ніхто не здає свої прикраси в ломбард. Зазвичай цьому передують або кpимінальні, або тpaгічні події. Це означає, що предмети, які можна тут знайти, мають негативну енергетику.

Прикраси, подаровані з недобрим наміром

Ті прикраси, які вам дарують не найкращі люди, здатні принести у ваше життя невдачу. Наприклад, сережки, подаровані жінці недоброю свекрухою, притягують в її життя сльози і проблеми. А каблучка, подарована заздрісними подружками, раптово стає причиною негараздів і хвоpоб.

Прикраси з штучними каменями

Для таких прикрас характерна невисока вартість і великий асортимент. Ви можете задуматися про те, чому такі гарні камені можуть стати причиною проблем? Відповідь досить проста: натуральні камені, які протягом тривалого часу перебували в землі, насичені природними енергіями, якими можуть поділитися зі своїм власником. А ось штучним камінню ділитися нічим. На думку експертів, вони починають витягати життєву енергію людини, яка їх носить.

Читайте також: Моя бабуся прожила безбідне життя і поділилася секретами, як вимести з дому негатив, безгрошів’я, неприємності і залучити гроші

Чужі фамільні коштовності

Речі, які передаються з покоління в покоління, здатні зберігати і передавати енергетику протягом століть. Зазвичай вони є сімейними оберегами, приносять своїм власникам удачу. Про такі прикраси часто не люблять розповідати, ховають їх від сторонніх очей. Але з різних причин деякі люди продають свої фамільні цінності. Купувати і носити їх не слід, адже вони здатні принести людині непоправну шкоду і накликати біди на весь рід.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page