fbpx

8 речей, які ніколи не можна писати в приватних повідомленнях. Ви точно припускаєтесь мінімум 4 помилок!

У кожного є повідомлення, які ми б хотіли повернути назад. І є теми, які взагалі не варто зачіпати в листуванні, а залишити для особистої зустрічі, розповідає.

 1. Скарги.

«Я ж просила тебе не писати мені в робочий час», «Тобі варто бути ввічливішим з моїми батьками» …

Людина не може чути тону твого голосу, не розуміє, наскільки сильно тебе турбує те, що ти пишеш. Що це – просто скарга, побажання або натяк на розставання? А може просто підступ?

2. Образи.

«Я так і знала, що ти запізнишся», «Типова чоловіча відповідь» …

Звичайно, це неприємно ні чути, ні читати, але негатив в повідомленнях залишається не тільки в пам’яті людини, але і пам’яті його телефону. Краще не залишати таких нагадувань і не гарячкувати в листуванні.

3. Пояснення і вибачення.

«Я була втомленою і погано розуміла, що відбувається», «Я думала, що тобі сподобається мій подарунок» …

Такі пояснення можуть бути занадто складними для повідомлення. Одним реченням не все можна пояснити. Краще написати: «Мені потрібно з тобою порозумітися. Чи можемо сьогодні зустрітися? ». І у тебе буде достатньо часу в реальності, щоб все розповісти.

4. Питання про поведінку іншої людини.

«Чому ти мені вчора не відповів?», «Ти злишся на мене?» …

Дай людині можливість пояснити все при зустрічі. Ти повинна бачити його очі, чути його голос, так само як і ти в пункті №3.

5. Несподіванки.

«Думаю, нам потрібно розстатися», «Лікар поставив невтішний дiaгнoз» …

Навіть найбільш позитивні новини,наприклад «Мені здається, я закохалася в тебе», краще в перший раз говорити в обличчя, а не по листуванню.

6. Складні теми.

Повідомлення і не створені для того, щоб замінити серйозні розмови на складні теми – проблeми зі здoрoв’ям, розлучення, опіка над дітьми та ін. Дочекайтеся особистої зустрічі, щоб обговорювати подібне.

7. Особиста інформація.

Приватні та занадто особисті фото і все, що ви не хотіли б, щоб побачив весь інтернет. Хакери (або майбутні колишні) можуть отримати доступ до ваших повідомлень без вашого дозволу.

8. Секрети.

Завжди пам’ятайте, що повідомлення в мережі не захищені надійно від сторонніх очей. Уникайте ризику.

You cannot copy content of this page